Fundația Orange

Ziua Mamei

Concurs

Mădălina

Trimis la 30.01.2022

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, IV ÎNCEPĂTOR PREDARE

Materialul conține informații despre cum este sărbătorită Ziua Mamei în diferite țări ale lumii, curiozități, cum traducem cuvântul mama în diferite limbi și oferă copiilor idei de activități pe care le pot face împreună cu mămicile.


Alte materiale educaționale


Documente


Materialul propus este o veritabilă sursă de informații pentru elevi. Acesta oferă informații, idei și răspunsuri. Este un material interdisciplinar, cu imagini sugestive prezente în fiecare slide și informații de actualitate. Poate fi utilizat cu succes în cadrul orelor de Educație Civică sau Limba și Literatura Română.


Mădălina

Fundeni, Călărași

Trimis la 30.01.2022 - 14:34


Materiale similare

Ședința cu părinții și copiii

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, I, II, III, IV

Prezentarea conține agenda ședinței cu părinții. Este o activitate desfășurată în comun, părinții și elevii clasei, deoarece copiii și-au dorit să afle ce se întâmplă la ședințe, ce facem noi acolo.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/