Fundația Orange

Ziua Mamei

Concurs

Mădălina

Trimis la 30.01.2022

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, IV ÎNCEPĂTOR PREDARE

Materialul conține informații despre cum este sărbătorită Ziua Mamei în diferite țări ale lumii, curiozități, cum traducem cuvântul mama în diferite limbi și oferă copiilor idei de activități pe care le pot face împreună cu mămicile.


Alte materiale educaționale


Documente


Materialul propus este o veritabilă sursă de informații pentru elevi. Acesta oferă informații, idei și răspunsuri. Este un material interdisciplinar, cu imagini sugestive prezente în fiecare slide și informații de actualitate. Poate fi utilizat cu succes în cadrul orelor de Educație Civică sau Limba și Literatura Română.


Mădălina

Fundeni, Călărași

Trimis la 30.01.2022 - 14:34


Materiale similare

Rețeta succesului. Tortul Ambițioșilor Creativi (Carte digitală în StoryJumper)

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III, IV

Materialul este un model pentru dezvoltarea interesului pentru scrierea creativă și realizarea de cărți digitale prin explorarea unor valori morale.
Urmărește efectuarea unor antrenamente de scriere creativă în grup și se poate folosi interdisciplinar și oferi cadou oricui ca o rețetă a succesului.

Blog educativ „Mînecuța cu idei”

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

În luna mai 2020 am creat un blog educativ în care am postat scenarii didactice, idei pentru ședințele cu părinții, jocuri interactive. Cele mai multe resurse îmbracă forma unui PowerPoint, dar găsesc linkuri și către alte aplicații digitale: Bookcreator, Livresq, jocuri Wordwall, LearningApps.