Fundația Orange

eConținutAccesând butonul Materiale Digitaliada puteți consulta materialele realizate în cadrul proiectului Digitaliada de către profesorii parteneri Digitaliada (proiecte didactice și ghiduri de predare cu metode digitale), precum și lista cu aplicațiile din proiect și recomandările de utilizare.

Accesând butonul Materiale premiate puteți consulta toate materialele educaționale premiate la primele trei ediții ale concursului Digitaliada.

Accesând butonul Materiale validate puteți consulta toate materialele înscrise pe platforma Digitaliada în primele trei ediții și validate de corpul profesoral partener Digitaliada.

Accesând butonul Materiale în concurs puteți consulta materialele înscrise în concursul online Digitaliada, ediția a treia (2018-2019), care s-a desfășurat în perioada 22 noiembrie 2018 - 15 februarie 2019.

Accesând butonul Alte resurse puteți consulta toate materialele educaționale transmise în afara concursului de către persoane implicate în dezvoltarea și/sau utilizarea mijloacelor educației digitale. Totodată, aici puteți să transmiteți prin intermediul unui formular dedicat propriile materiale didactice digitale pe care doriți să le promovați în afara concursului online.

Teste in format digital, Matematică, clasa a VIII-a, semestrul I

Matematică
MATEMATICĂ, VIII CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Echipa Digitaliada vă propune o serie de teste în format digital pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor la orele de matematică, pentru clasa a VIII-a, semestrul I. Testele digitale sunt dezvoltate în Kahoot, Quizziz și Socrative.

Mai mult
Echipa Digitaliada

Teste in format digital, Matematică, clasa a VII-a, semestrul I

Matematică
MATEMATICĂ, VII PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Echipa Digitaliada vă propune o serie de teste în format digital pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor la orele de matematică, pentru clasa a VII-a, semestrul I. Testele digitale sunt dezvoltate în Kahoot, Quizziz și Socrative.

Mai mult
Echipa Digitaliada

Teste in format digital, Matematică, clasa a VI-a, semestrul I

Matematică
MATEMATICĂ, VI MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Echipa Digitaliada vă propune o serie de teste în format digital pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor la orele de matematică, pentru clasa a VI-a, semestrul I. Testele digitale sunt dezvoltate în Kahoot, Quizziz și Socrative.

Mai mult
Echipa Digitaliada

Teste in format digital, Matematică, clasa a V-a, semestrul I

Matematică
MATEMATICĂ, V MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Echipa Digitaliada vă propune o serie de teste în format digital pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor la orele de matematică, pentru clasa a V-a, semestrul I. Testele digitale sunt dezvoltate în Kahoot, Quizziz și Socrative.

Mai mult
Echipa Digitaliada

Ghidul Școlii Digitale

, V, VI, VII, VIII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune Ghidul Școlii Digitale, ca un îndrumar pentru numărul mare de profesori care au solicitat sfaturi referitoare la tehnologia și echipamentele de care au nevoie în școală.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a V-a

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a V-a, anul școlar 2019-2020.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VI-a

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a VI-a, anul școlar 2019-2020.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VII-a

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a VII-a, anul școlar 2019-2020.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de utilizare - Tablă Interactivă

, V, VI, VII, VIII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un ghidul de utilizare pentru Tabla Interactivă, ca un îndrumar pentru numărul mare de profesori care au solicitat sfaturi referitoare la utilizarea tablei interactive în școală.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VIII-a

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a VIII-a, anul școlar 2019-2020.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a matematicii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VIII-a

Matematică
MATEMATICĂ, VIII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de matematică, pentru clasa a VIII-a, anul școlar 2019-2020.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a matematicii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VII-a

Matematică
MATEMATICĂ, VII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de matematică, pentru clasa a VII-a, anul școlar 2019-2020.

Mai mult
Digitaliada
Pagina
din 47