Fundația Orange

Înregistrare școală în concurs

Pentru a depune o aplicație în concursul pentru școlile gimnaziale din mediul rural este necesar să vă autentificați. Formularul se accesează prin butonul „Editează” de mai jos. Este obligatoriu să parcurgeți toate secțiunile și să completați toate câmpurile.


Termenul limită pentru completarea formularului de înscriere este 25 august 2022.

Înainte de înscrierea în concurs, vă rugăm să vă asigurați că școala dvs. respectă condițiile de eligibilitate enumerate la punctul 6 din Metodologia de selecție.

Formularul poate fi completat și progresiv, pe parcursul mai multor sesiuni de lucru. Pentru a continua redactarea formularului, este necesar să intrați din nou în contul școlii, să accesați secţiunea “Înregistrări în concursul de selecție pentru școlile Digitaliada – în lucru” şi să apăsați butonul “Editează”.

Asigurați-vă că salvați aplicația cât mai des cu putință (butonul „Salvează”). Din motive de securitate, contul școlii va fi delogat după 30 de minute de inactivitate online. Informațiile completate până la acel moment se vor salva automat.

Formularul conține explicații și recomandări de completare pentru întrebările complexe, pe care vă rugăm să le consultați cu atenție apăsând butonul din vecinătatea rubricii în curs de completare.

După ce verificați completarea tuturor câmpurilor și încărcarea documentelor solicitate, apăsați butonul „Trimite” pentru a finaliza aplicația. Doar aplicațiile finalizate și trimise vor intra în evaluare.