Fundația Orange

Materiale Digitaliada


Această secțiune cuprinde toate materialele realizate în cadrul tuturor edițiilor proiectului Digitaliada, de profesorii și autorii parteneri Digitaliada.

Echipa Digitaliada vă propune o serie de proiecte didactice pentru predarea matematicii și TIC, la clasele V-VIII, utilizând resursele digitale la clasă. Acestea pot fi accesate mai jos.

Proiecte didactice

Ghidurile pentru predarea matematicii și TIC la clasele de gimnaziu includ recomandări privind utilizarea aplicațiilor la clasă. Ghidurile dezvoltate de profesorii Digitaliada pot fi consultate accesând link-ul de mai jos.

 Ghid de predare a matematicii cu ajutorul metodelor digitale - Clasa a VIII-a

Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de matematică, pentru clasa a VIII-a.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a matematicii cu ajutorul metodelor digitale - Clasa a VII-a

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Echipa Digitaliada vă propune un ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de matematică, pentru clasa a VII-a.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a matematicii cu ajutorul metodelor digitale - Clasa a VI-a

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de matematică, pentru clasa a VI-a.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a matematicii cu ajutorul metodelor digitale - Clasa a V-a

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de matematică, pentru clasa a V-a.

Mai mult
Digitaliada

Ghid de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un ghid dedicat profesorilor claselor de gimnaziu privind utilizarea metodelor digitale la orele de Informatică și T.I.C.

Mai mult
Digitaliada
Pagina
din 1