Carina
Trimis la 14.01.2021YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=CNawW93JTFY
Carina, profesor de Biologie
Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum”, Sibiu
Trimis la 14.01.2021 - 19:15
În contextul înțelegerii de către elevi a unor procese fiziologice necesare menținerii vieții, apare nevoia de a prezenta, sub forme tot mai variate și mai atractive, desfășurarea acestora.
Balan Rafael / prof Puiu Mihaela / prof Sandor Mihaela
Colegiul de Stiinte Grigore Antipa, Brașov
Materialul realizat prezintă într-o formă atractivă informații despre alimente și despre modul în care acestea ne influențează calitatea vieții. După o scurtă clasificare a alimentelor, sunt prezentate transformările pe care le suferă acestea la nivelul tubului digestiv, până la obținerea produșilor finali ai digestiei, care vor fi absorbiți.
Lia Alexandra / prof. Sandor Mihaela / prof. Puiu Mihaela
Colegiul de Stiinte Grigore Antipa, Brașov