Fundația Orange

Concurs


Concursul #Digitaliada este derulat de către Fundația Orange pentru a încuraja dezvoltarea și promovarea materialelor educaționale digitale.

În cadrul acestui concurs vor fi premiate cele mai inovative materiale educaționale digitale ce pot fi utilizate în mod liber și gratuit în lucrul cu elevii la clasă. 

Participarea la concurs este condiționată de completarea formularului dedicat și de încărcarea pe platformă a unor materiale originale. Pot fi depuse aplicații software, conținut digital de tip video/imagine și planuri de lecție. Fiecare participare la concurs presupune în mod obligatoriu încărcarea pe platformă a cel puțin un material dintre cele indicate.

Persoanele sub 18 ani nu pot înscrie materiale și nu pot participa la concurs. 

 

Pentru mai multe informații despre condițiile de participare și modul de desfășurare a concursului vă rugăm să consultați regulamentul de concurs.


Consultă regulamentul de concursTeorema fundamentală a asemănării

MATEMATICĂ, VII

Lecție bazată pe resurse web

Mai mult
Sorin Borodi
Școala Liceul Teoretic , Cluj

Conținuturi lecții de biologie, clasa a VII-a

BIOLOGIE, VII

Proiect educațional dedicat elevilor claselor a VII-a care se pregătesc pentru olimpiada de biologie, dar și celor care doresc să aprofundeze cunoștințele acumulate în clasă. Lecțiile de biologie în format digital, audio-video, sunt oferite gratuit și vin la pachet cu teste recapitulative ce conțin întrebări complexe, specifice olimpiadei.

Mai mult
Arina Borz
Mureș

Ce este o functie?

MATEMATICĂ, VIII

Functii. Definitie, elemente, grafic

Mai mult
Sorin Borodi
Școala Liceul Teoretic , Cluj

Unghiul a două drepte în spațiu

MATEMATICĂ, VIII

Aplicația reprezintă o modalitate prin care elevii aplică noțiunile teoretice despre unghiul a două drepte în spațiu, interacționând cu construcția și vizualizând construcția în format 3D cu ajutorul ochelarilor anagliph(red/cyan).

Mai mult
Lukacs_Tiberiu
Școala Școala Gimnazială Sf.Varvara Aninoasa , Hunedoara

Compararea puterilor

MATEMATICĂ, VI

Diferite procedee pentru a compara puterile

Mai mult
Sorin Borodi
Școala Liceul Teoretic , Cluj

Cum calculăm o sumă cu mulți termeni?

MATEMATICĂ, V, VI

Sume tip Gauss.

Mai mult
Sorin Borodi
Școala Liceul Teoretic , Cluj