Fundația Orange

Competiții în jurul lumii

Concurs

Lesenciuc Diana & Sofronie Andrei

Trimis la 30.01.2022

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, VIII AVANSAT CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Proiectul nostru intitulat " Concursuri în jurul lumii" constă într-un site care are rolul de a pregăti elevii de gimnaziu, în special pe cei de clasa a VIII-a pentru liceu și pentru a îi informa în ceea ce privește oportunitățile pe care le au la nivel internațional (concursuri și proiecte).


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Link: https://andreisofronie25.wixsite.com/concursuri

Platforma noastră conține doua părți: un chestionar care are rolul de a determina profilul liceului pe care îl recomandam fiecărui elev conform preferințelor și pasiunilor sale, respectiv descrierea fiecărui concurs pentru tinerii liceeni la care am participat și pe care îl recomandam celor mai mici.

Consideram că o astfel de platforma ar fi de mare folos elevilor din gimnaziu deoarece alegerea profilului a fost mereu dificilă. Noi credem că dacă prezentam avantajele, concursurile și proiectele la care pot participa și evidențiem faptul că este extrem de important să iei parte la cât mai multe astfel de activități, atât pentru a te dezvolta, cât și pentru importanta premiilor pentru admiterea la facultate, am putea ajuta cât mai mulți elevi să se hotărască care este profilul în care se regăsesc cel mai bine și să se pregătească pentru anii de liceu.


Lesenciuc Diana & Sofronie Andrei, profesor de Biologie, Chimie, Fizică, Geografie, Informatică și TIC, Istorie, Limbi moderne, Matematică, Limba și literatura română, Științe ale naturii

Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Brașov

Trimis la 30.01.2022 - 10:34


Materiale similare

Google Site în Educație

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

În timpul predării online cu ajutorul paginii Google Site am creat o culegere de exerciții online pentru materia limba și literatura maghiară maternă. Pe această pagină am creat și am grupat exerciții, filme, video și materiale didactice auxiliare (Liveworksheet, Quizizz, Mentimeter, Learningapps).

Riscurile consumului de tutun

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V, VI, VII, VIII

Această prezentare powerpoint cuprinde informații despre efectele nocive ale consumului de tutun asupra tinerilor și este un bun material care poate fi prezentat elevilor de ciclu gimnazial.