Fundația Orange

Înregistrare

În această pagină vă puteți crea un cont de utilizator pentru a accesa Concursul de materiale digitale educaționale #Digitaliada și pentru abonarea la materialele încărcate în site‑ul digitaliada.ro.


Creați contul dvs. Digitaliada.ro


Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.


O adresă de e-mail validă. Toate emailurile din site vor fi trimise la această adresă. Adresa de e-mail nu este făcută publică și va fi folosită numai în cazul în care doriți să primiți o parolă nouă sau doriți să primiți anumite notificări prin e-mail.

Parola trebuie sa aibă minim 8 caractere.


Dacă dorești să primești emailuri (newsletter) de la Fundația Orange, bifează căsuța cu informațiile care te interesează:
Datele personale pe care le vom utiliza pentru a-ți comunica informațiile în scopurile pentru care ai optat mai sus sunt adresa de email, numele și prenumele. Poți renunța în orice moment printr-un simplu click pe cuvântul dezabonare/unsubscribe de la sfârșitul oricărui email pe care îl vei primi de la noi.
Politica de Confidențialitate a Fundației Orange o poți consulta aici.

Vă rugăm să scrieți în campul alăturat rezultatul operației 1 + 6 =
Avem nevoie de acest lucru pentru a evita completarea automată a formularului de către roboți.

Salut!

Dacă nu ai împlinit vârsta de 18 ani, ai nevoie de acordul părintelui sau al titularului răspunderii părintești pentru a-ți crea un cont.

Te rugăm să îi ceri părintelui sau titularului răspunderii părintești ajutorul pentru crearea contului!

Părintele sau titularul răspunderii părintești care își dă acordul ca minorul să își creeze un cont și să utilizeze serviciile Platformei Digitaliada este responsabil pentru utilizarea contului și a serviciilor de către copil, iar Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate ale www.digitaliada.ro îi sunt aplicabile.