Fundația Orange

Testimoniale


Director Loredana Constandache, Școala Gimnazială Grivița, județul Galați

Digitaliada: Pe scurt, ce înseamnă pentru dvs. educația digitală?

Director Loredana Constandache: Educația digitală reprezintă modalitatea prin care elevii sunt atrași de  școală (datorită resurselor umane și materiale), către școală (datorită metodelor moderne folosite în „detrimentul” celor tradiționale) și au rezultate/performanțe școlare (datorită faptului că sunt atrași și atenți la informațiile furnizate). O școală în care frecvența și rezultatele școlare sunt bune înseamnă o școală apreciată de comunitate.     

Digitaliada: De ce este relevant pentru  dvs. să participați la Digitaliada?

Director Loredana Constandache: Digitaliada este oportunitatea de a avea o școală în care educația digitală se implementează cu succes. Digitaliada este oportunitatea de a avea resurse materiale îmbunătățite, cadre didactice implicate și preocupate de o altă abordare a instruirii/formării elevilor, elevi interesați și mai bine pregătiți, părinți mulțumiți.     

Digitaliada: Dacă ar fi să vă descrieți, profesional, într-o frază-cheie , ce ați spune în primul rând despre dumneavoastră?

Director Loredana Constandache: Sunt deschisă la nou, comunicativă, muncitoare, perseverentă, încrezătoare în forțele proprii, dar și în oamenii cu care aleg să lucrez, responsabilă.