Fundația Orange

Ghidul Școlii Digitale Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 10.09.2019

, V, VI, VII, VIII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune Ghidul Școlii Digitale, ca un îndrumar pentru numărul mare de profesori care au solicitat sfaturi referitoare la tehnologia și echipamentele de care au nevoie în școală.Ghiduri


Documente


Ghid realizat de Adina Roșca, expert educațional.

Lansată în septembrie 2016, platforma www.digitaliada.ro încurajează crearea și partajarea de conținut educațional liber ce poate fi folosit de orice persoană din România. Pe platformă, Digitaliada pune la dispoziția publicului larg o serie de materiale digitale educaționale, realizate în cadrul proiectului de profesorii și autorii parteneri #Digitaliada și de cadrele didactice sau alte persoane interesate de acest domeniu.

După 3 ani de implementare, am creat Ghidul Școlii Digitale ca un îndrumar pentru numărul mare de directori și profesori care ne-au solicitat sfaturi referitoare la tehnologia și echipamentele de care au nevoie în școală, pentru a fi adaptați cerințelor educaționale ale secolului XXI.

În cadrul acestui ghid veți regăsi recomandări bazate pe experiența acumulată în cadrul programului Digitaliada și a implementării acestuia în 40 de școli din mediul rural în perioada 2016-2019.


Alte informații

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței AttributionNonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Ilustrațiile din acest document reprezintă capturi din aplicațiile recomandate pentru utilizare.

Coperta, ilustrațiile, mărcile înregistrate, logo-urile Fundația Orange, Digitaliada și orice alte elemente de marcă incluse pe copertă sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuală exclusive și nu pot fi utilizate fără consimțământul anterior expres al titularilor de drepturi.


Digitaliada

România

Trimis la 10.09.2019 - 01:49