Fundația Orange

Testimoniale


Mihaiela Sîmboan, director Școala Gimnazială Luna de Sus, Florești, Cluj

Mihaiela Sîmboan, director Școala Gimnazială Luna de Sus, Florești, Cluj

Mihaiela Sîmboan este dascăl de 29 de ani. Este specializată în Pedagogia învățământului primar și preșcolar, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, la Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca, are gradul didactic I și de doi ani conduce Școala Gimnazială Luna de Sus.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Director Mihaiela Sîmboan: Educația digitală reprezintă oportunitatea integrării metodelor moderne de predare și în învățământul tradițional, necesară în contextul evoluției mijloacelor informatice din societate. 

Digitaliada: De ce este relevantă pentru dvs. participarea la Digitaliada?

Director Mihaiela Sîmboan: Sunt adepta unui învățământ deschis și modern. Proiectul Digitaliada este modalitatea prin care elevii  noștri pot beneficia de un învățământ modern, în care gradele de implicare și participare ale acestora la ore să crească, iar rezultatele să fie pe măsură. Utilizarea echipamentelor informatice și a softurilor educaționale, de care vom dispune, vor constitui suportul necesar în abordarea metodelor de învățare modernă, atât pentru profesorii implicați, cât și pentru elevi. 

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați alege?

Director Mihaiela Sîmboan: Sunt o fire conștiincioasă și optimistă, cu încredere în faptul că lucrurile vor evolua pozitiv. Apreciez punctualitatea, perseverența și lucrurile făcute cu seriozitate. Am abilitatea de a comunica cu oameni provenind din diferite grupuri, am dorința de a-i înțelege și de a-i ajuta. Satisfacția mea sufletească este atunci când cei din jur (colegi, elevi, prieteni etc.) sunt mulțumiți.