Fundația Orange

My house - furniture

Concurs

Stefan Mihai Octavian

Trimis la 31.05.2023

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, II, III ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

În următorul material video sunt prezentate articole de mobilier, de bază, ale casei. Imaginile sunt însoțite de cuvinte reprezentând respectivele obiecte cât și pronunția acestora în limba engleză. Acest material se adresează elevilor din clasele a II-a si a III-a.


Conținut video


Multimedia


În următorul material video sunt prezentate articole de mobilier, de bază, ale casei. Imaginile sunt însoțite de cuvinte reprezentând respectivele obiecte cât și pronunția acestora în limba engleză. Materialul se adresează elevilor din clasele a II-a si a III-a. Acest material realizat cu ajutorul aplicatiei InShot, este folosit în predarea noului vocabular care descrie mobilierul casei.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=E-vIjbUFZY8


Stefan Mihai Octavian, profesor de Limbi moderne

Scoala Profesionala Traian, Romania, Traian, Ialomița

Trimis la 31.05.2023 - 22:12


Materiale similare

Salvator Dali

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, I, II, III, IV

Salvador Dali a fost un artist suprarealist celebru și o persoană extraordinară.Caracterul său ciudat atrage atenția,captivează oamenii stârnindu-le curiozitatea.Prin această lecție, elevii vor descoperi informații surprinzătoare din biografia lui și se vor identifica cu stilul și imaginea sa unică.

(Premiat 2023, Video I-IV) Lectie de limba engleză - Summer

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, III, IV

Materialul video poate fi folosit de către alți profesori de limba engleză în timpul orelor sau poate fi util în studiul individual al elevului. Nivelul pentru care a fost creat este A1-A2, clasele III-IV. Platforma folosită a fost Canva.