Fundația Orange

Testimoniale


Profesor Daniela Boldea, Școala Gimnazială Deveselu

Profesor Daniela Boldea, Școala Gimnazială Deveselu

FOTO: Profesor Daniela Boldea


Integrarea calculatorului în predarea matematicii este o nouă alternativă de învățare ce dezvoltă perspicacitatea, creativitatea, abilitatea de a lucra în echipă și, cel mai important, îi pregătește pe elevi pentru viitor. Cu aceste gânduri în minte, doamna profesoară Boldea este încântată că din acest an școlar Digitaliada este prezentă la școala din Deveselu.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Profesor Daniela Boldea: Prin folosirea ghidurilor, a jocurilor și a aplicatiilor digitale elevii învață să utilizeze tehnologia modernă, dezvoltându-și abilitățile și creativitatea prin transfer de cunoștinte și competențe.

Digitaliada: De ce a fost/este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Profesor Daniela Boldea: Oportunitatea participării la Digitaliada aduce valoare adăugată, le oferă elevilor o educație de calitate cu mijloace moderne, determinându-i să se implice în formarea proprie și să obțină rezultate mai bune.

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați menționa?

Profesor Daniela Boldea: Aș aminti curiozitatea și dorinta de progres, posibilitatea de pregătire și perfecționare, îmbunătățirea competențelor digitale, posibilitatea de a aplica mai ușor metodele moderne de predare.