Fundația Orange

Testimoniale


Profesor de T.I.C. Gorbai Nagy Ferenc, Școala Gimnazială Acățari

Profesor de T.I.C. Gorbai Nagy Ferenc, Școala Gimnazială Acățari

FOTO: Profesor de matematică și T.I.C. Gorbai Nagy Ferenc


În cei 10 ani petrecuți la catedră, domnul profesor de T.I.C. nu s-a oprit niciodată din a învăța lucruri noi. Este familiar cu tehnologia și folosește la clasă tot felul de metode ingenioase pentru a-i atrage pe elevi. „Urmăresc să-mi dezvolt, pe termen lung, competențele profesionale prin implicarea în activitățile și proiectele educaționale și doresc să aduc un aport semnificativ în procesul de predare-învățare, folosind metodele digitale în predarea matematicii și a informaticii", spune domnul profesor.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Profesor Gorbai-Nagy Ferenc: Consider că integrarea educației digitale la orice materie este necesară. Elevii acestei generații pot fi stimulați mult mai ușor să învețe, să descopere noutatea cu ajutorul tehnologiei digitale și a softurilor educative, așa au parte de mai multe experiențe de succes.

Digitaliada: De ce a fost/este relevant pentru dvs. să participați la Digitaliada?

Profesor Gorbai-Nagy Ferenc: Cu ajutorul acestui proiect și cu ajutorul cursurilor de perfecționare îmi voi putea îmbunătăți cunoștințele în predarea matematicii, iar elevii se vor descurca mult mai ușor în rezolvarea exercițiilor, probabil matematica va fi o materie mai îndrăgită de elevi.

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați menționa?

Profesor Gorbai-Nagy Ferenc: Junior AdWords Manager (Crearea și administrarea campaniilor de anunțuri Google AdWords) Compari.ro (Árúkereső.hu Kft), Budapesta.