O lectie care trateaza domeniul interculturalitate.
Rosan
Școala Gimnazială , Arad
Este un infografic creat în genial.ly.
E o aplicație interactivă care poate fi utilizat atât pentru predare cât și pentru consolidare.
Luțaru Iulia
Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”, Gorj
Prin intermediul prezentării Powerpoint, elevii pot afla in mod captivant și eficient informații despre unul din cei mai mari autori ai lumii. Elemente vizuale inspiratoare și captivante pot aduce în fața copiilor, în doar câteva minute, informații prețioase pe care le vor reține cu ușurință.
Ioana Horga
Colegiul Național ”Gheorghe Sincai”, Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Maramureș
Prezentarea patrimoniului cultural local, imaterial din perspectiva cercetărilor colective ale grupului de elevi socolescieni.
Marin Maria
Liceul Tehnologic Toma Socolescu, Prahova
Transmiterea ereditară - Exerciții online (Autoevaluare) - clasa a VIII-a. Evaluarea cunoștințelor, deprinderilor și abilităților dobândite în lecție. Termen de lucru online - 40 de minute.
Agavriloaei Lăcrămioara Daniela
Școala Gimnazială „D. D. Pătrășcanu”, Iași
Conceptul de număr real nu este ușor de asimilat la nivel de gimnaziu. Introducerea noțiunii de interval de numere reale, ajută la conștientizarea relației de ordine pe mulțimea numerelor reale, la necesitatea de a avea reprezentări geometrice intuitive pentru concepte abstracte.
Ștefan Poka
Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Cluj
Intre elevii mei pasionati de instagram si eu, obligata sa fac fise si rezumate pentru fiecare lectie, s-a nascut cumva ideea unui set de cartonase care rezuma notiunile demne de retinut la TIC.
Oana Daniela Gheorghiu
CN Ion Creanga si SG Petrache Poenaru, București
Materialul este realizat pentru parcurgerea unității de învățare ”Pagini web”, clasa a VIII-a. Informațiile sunt structurate, pot fi parcurse cu ușurință; sunt integrate elemente de consolidare (learningapps) și, pentru creșterea motivației, site-uri realizate de alți elevi și un concurs, la final.
Gabriela Aurora Russu
Școala Gimnazială ”Ioan Opriș”, Cluj
Conceptul de funcție este unul fundamental, pentru oricare dintre ramurile matematicii. Aplicația noastră facilitează înțelegerea noțiunilor asociate acestui concept, precum: grafic, intersecție cu axele de coordonate, determinarea unei funcții liniare ce are graficul dat, etc, etc, ... .
Ștefan Poka
Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Cluj
Prezentare power point despre arhitectura calculatorului.
Nicole
Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Gorj
Materialul este un joc interactiv care ajută elevii să-și consolideze noțiunile legate de operațiile de adunare și scădere a numerelor din concentrul 0-100, fără trecere peste ordin, într-un mod ludic și în echipe.
Diana Gheorghe
Școala Gimnazială „George Emil Palade”, Prahova
Test de evaluare la Biologie - Hrănirea la plante și animale - Clasa a VI-a. Evaluarea cunoștințelor, deprinderilor și abilităților dobândite în unitatea de învățare "Hrănirea în lumea vie".
Agavriloaei Lăcrămioara Daniela
Școala Gimnazială , Iași