Fundația Orange

„L'univers des loisirs"

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia
Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/, pentru a oferi atât elevilor, cât și profesorilor, un spațiu prietenos, ludic, interactiv, ce combină elementele audio-video cu imaginea și textul, permițând un parcurs diferențiat, în funcție de nivelul și interesele fiecărui elev sau ale fiecărei clase.
Modulul este format din prezentari, documente video, jurnal online, jocuri și exerciții de mare diversitate, toate create de autoare pe diferite site-uri (https://www.utellstory.com/, https://slidetalk.net/, https://learningapps.org/, https://quizlet.com, https://www.educaplay.com, https://www.renderforest.com/ etc.).
Activitățile interactive, peste 20, pot fi extrem de ușor adaptate fiecărei clase și fiecărui elev, se pot folosi integral sau parțial, ca element dintr-o lecție pe o temă asemănătoare.
Această aplicație are un puternic caracter ludic, ceea ce îi motivează pe elevi în învățare.


Elena Buric

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:17


Materiale similare

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.

Bonjour, ma planète! (Bună ziua, planeta mea!)

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Bonjour, ma planète ! (Bună ziua, planeta mea!) este un site interdisciplinar în limba franceză, centrat pe natură, viața pe pământ și pe problemele mediului înconjurător. Reprezintă o aplicație coerentă, interactivă, ludică, ce aduce într-un singur loc resurse deosebit de numeroase despre natură.