Fundația Orange

„L'univers des loisirs"

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia
Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/, pentru a oferi atât elevilor, cât și profesorilor, un spațiu prietenos, ludic, interactiv, ce combină elementele audio-video cu imaginea și textul, permițând un parcurs diferențiat, în funcție de nivelul și interesele fiecărui elev sau ale fiecărei clase.
Modulul este format din prezentari, documente video, jurnal online, jocuri și exerciții de mare diversitate, toate create de autoare pe diferite site-uri (https://www.utellstory.com/, https://slidetalk.net/, https://learningapps.org/, https://quizlet.com, https://www.educaplay.com, https://www.renderforest.com/ etc.).
Activitățile interactive, peste 20, pot fi extrem de ușor adaptate fiecărei clase și fiecărui elev, se pot folosi integral sau parțial, ca element dintr-o lecție pe o temă asemănătoare.
Această aplicație are un puternic caracter ludic, ceea ce îi motivează pe elevi în învățare.


Elena Buric

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:17


Materiale similare

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.