Fundația Orange

„L'univers des loisirs"

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia
Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/, pentru a oferi atât elevilor, cât și profesorilor, un spațiu prietenos, ludic, interactiv, ce combină elementele audio-video cu imaginea și textul, permițând un parcurs diferențiat, în funcție de nivelul și interesele fiecărui elev sau ale fiecărei clase.
Modulul este format din prezentari, documente video, jurnal online, jocuri și exerciții de mare diversitate, toate create de autoare pe diferite site-uri (https://www.utellstory.com/, https://slidetalk.net/, https://learningapps.org/, https://quizlet.com, https://www.educaplay.com, https://www.renderforest.com/ etc.).
Activitățile interactive, peste 20, pot fi extrem de ușor adaptate fiecărei clase și fiecărui elev, se pot folosi integral sau parțial, ca element dintr-o lecție pe o temă asemănătoare.
Această aplicație are un puternic caracter ludic, ceea ce îi motivează pe elevi în învățare.


Elena Buric

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:17


Materiale similare

My English e-Book

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

„My English e-Book” este un concept site/canal Youtube inter-conectate, care prezintă lecții explicative pentru gramatica limbii engleze, atât video cât și scris. Aceste materiale sunt destinate începătorilor, sunt în limba română și sunt prezentate în varianta cea mai simplă.

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.