Fundația Orange

„L'univers des loisirs" Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi străine
LIMBI STRĂINE, V, VI, VII, VIII CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Galerie video
Prezentarea în limba franceză a activităților de timp liber, domeniu important al vieții personale, presupune o multitudine de cunoștințe lexicale și morfo-sintactice.
De aceea, am creat un modul complet de învățare și de consolidare a cunoștințelor pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com/, pentru a oferi atât elevilor, cât și profesorilor, un spațiu prietenos, ludic, interactiv, ce combină elementele audio-video cu imaginea și textul, permițând un parcurs diferențiat, în funcție de nivelul și interesele fiecărui elev sau ale fiecărei clase.
Modulul este format din prezentari, documente video, jurnal online, jocuri și exerciții de mare diversitate, toate create de autoare pe diferite site-uri (https://www.utellstory.com/, https://slidetalk.net/, https://learningapps.org/, https://quizlet.com, https://www.educaplay.com, https://www.renderforest.com/ etc.).
Activitățile interactive, peste 20, pot fi extrem de ușor adaptate fiecărei clase și fiecărui elev, se pot folosi integral sau parțial, ca element dintr-o lecție pe o temă asemănătoare.
Această aplicație are un puternic caracter ludic, ceea ce îi motivează pe elevi în învățare.


Elena Buric

Școala Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:17


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.