Fundația Orange

My English e-Book

Concurs

Anca Barcuteanu

Trimis la 25.05.2023

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII ÎNCEPĂTOR PREDARE

„My English e-Book” este un concept site/canal Youtube inter-conectate, care prezintă lecții explicative pentru gramatica limbii engleze, atât video cât și scris. Aceste materiale sunt destinate începătorilor, sunt în limba română și sunt prezentate în varianta cea mai simplă.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Conceptul „My English e-Book” este înregistrat ca auxiliar didactic cu ISBN, având și pagină Facebook și Instagram (pentru promovare și mediatizare).

My English e-Book
https://sites.google.com/view/my-english-e-book


Anca Barcuteanu, profesor de Limbi moderne

Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Baia Mare, Maramureș

Trimis la 25.05.2023 - 13:19


Materiale similare

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.