Fundația Orange

Caietele elevului

Concurs

Daniela

Trimis la 27.01.2022

Interdisciplinar
BIOLOGIE, EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Caietele elevului cuprind toate lecțiile proiectate de mine, conform programelor școlare pentru disciplinele biologie și educație tehnologică și aplicații practice. Aceste sunt un instrument util atât pentru elevi dar și pentru cadrele didactice care predau aceste discipline.Alte materiale educaționale


Link: https://sites.google.com/scoalagimnazialaracaciuni.ro/profa-de-bio/caietele-elevilor

Cont pentru mozaWeb:
contdemo012@gmail.com
cocostarc2022

Caietele elevilor sunt gândite ca instrumente utile pentru lecțiile susținute la clasă dar și pentru aprofundare, de către elevi. Cuprind schița lecției, materiale explicative, jocuri de exersare sau autoevaluare, sarcini de lucru. Ele vin în completarea manualelor școlare, fiind instrumente digitale care pot fi utilizate la lecțiile față în față, dar și online.

Elevii care lipsesc, mult timp, datorită noilor contexte pandemice, au posibilitatea să își scrie lecția pe caiet, dar și să învețe, cu ajutorul materialelor adăugate. Lecțiile sunt concepute sub forma unor hărți conceptuale interactive, elevii având posibilitatea să învețe mai ușor datorită faptului că participă cu mai multe simțuri (culori diverse, filmulețe, jocuri, imagini).

Caietele sunt create pe platforma mozaBook și pot fi vizualizate pe platforma mozaWeb. Pentru a avea acces la ele este necesară crearea unui cont. Animațiile 3D și jocurile create cu mozaBook pot fi accesate gratuit doar 5 pe săptămână, suficiente pentru numărul de ore de biologie sau de educație tehnologică.


Alte informații

Caietele elevului sunt adăugate pe site-ul creat de mine pentru elevii mei. Acest site cuprinde o colecție de filme disponibile pe internet, jocuri create de mine, creații ale elevilor și activități extracurriculare pe care le desfășurăm în colaborare cu diferire asociații. Eu cred că aceste materiale pot fi utile și colegilor profesori, în condițiile în care pregătirea lecțiilor necesită mult timp.


Daniela, profesor de Biologie, Educație tehnologică

Școala Gimnazială, Răcăciuni, Bacău

Trimis la 27.01.2022 - 22:13


Materiale similare

Excretia la plante

Biologie
BIOLOGIE, VI

este un material util in predare la clasa a X sau pregatire pentru bacalaureat

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/