Fundația Orange

Ce a mâncat omida?

Concurs

Casapu Monica

Trimis la 28.05.2023

Matematică
MATEMATICĂ, I MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

„Ce a mâncat omida?” - creionează o lecție din cadrul orelor de Matematică și explorarea mediului ce invită elevii de clasa I să descopere ce a mâncat omida în fiecare zi din săptămână, care sunt alimente sănătoase, ciclul vieții unui fluture. Este un joc interactiv, creat pe platforma Genially.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


„Ce a mâncat omida?”
Domenii de învățare: I /Măsurări/ Numere/ Date
Conținut de învățare: Timp – Ora (ora fixă, jumătatea de oră), Ziua, săptămâna, luna, anul: durată/ Numere naturale 0 -100: recunoaștere, formare, citire, scriere (cu cifre), comparare, ordonare, numere pare/impare de la 0 la 31/ Colectarea, citirea și înregistrarea datelor

Pornind de la la povestea scrisă de Eric Carle, Omida mâncăcioasă, lecția- joc solicită ordonarea zilelor săptămânii, ordonarea alimentelor mâncate de către omidă, identificarea alimentelor sănătoase și a celor preferate, gruparea alimentelor, precum și identificarea celor 4 stadii ale ciclului de viață al unui fluture.
Link către joc:
https://view.genial.ly/61f5bc7b7d337e00122c0cd6/presentation-omida-mancacioasa


Casapu Monica, profesor de Altă disciplină

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”, Medgidia, Constanța

Trimis la 28.05.2023 - 02:02


Materiale similare

Set de activități care îmbunătățesc procesarea vizual-spațială pentru prevenția dislexiei-discalculiei

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, I

Este posibil să nu fi auzit niciodată despre „procesarea vizual-spațială”. Dar ați folosi-o cu siguranță . PVS te ajută să faci lucruri precum să îți găsești drumul spre casă dintr-un cartier nou sau să te orientezi în trafic. Materialul de față propune activități vizuo-spațiale.

Anotimpurile și lunile anului

Matematică
MATEMATICĂ, I

„Anotimpurile și lunile anului” - creionează o lecție din cadrul orelor de Matematică și explorarea mediului ce invită elevii de clasa I să descopere într-o manieră animată anotimpurile și lunile anului. Este un joc interactiv, creat pe platforma Genially.