Fundația Orange

Divizibilitatea numerelor naturale - Partea I

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 17.09.2016

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic privind consolidarea noțiunilor de divizor, multiplu, numere prime și numere compuse.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de profesor Daniela Vasiliu, Fundația Noi Orizonturi, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii vor lucra individual și în echipe și își vor fixa noțiunile însușite în capitolul privind divizibilitatea numerelor naturale: divizor, multiplu, criterii de divizibilitate, numere prime, numere compuse.


Alte informații

Clasa a VI-a - Consolidarea noțiunilor de divizor, multiplu, numere prime, numere compuse, utilizând jocul Prime and Divisibility.


Digitaliada, profesor de Matematică

Romania, București

Trimis la 17.09.2016 - 15:22


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.