Fundația Orange

EN et Y

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII

Inexistente în limba română, pronumele EN și Y constituie adesea o dificultate pentru cei ce învață limba franceză.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


https://open.crea-learning.com/mod_turbolead/mod/crealearning/reader.php?n=Nzg2OSYyNDQyOA%3D%3D

Modulul complet de învățare online, creat pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com, le oferă elevilor și profesorilor o alternativă dinamică, bazată pe numeroase alte aplicații interactive online, pentru înțelegerea și folosirea corectă a celor două pronume. Prezentările, una rapidă, de contextualizarea, a doua detaliată, ce insistă pe mecanismele subtituției, hărțile euristice, chestionarele și jocurile propuse pot face din EN și Y un parcurs ușor și plăcut.


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:33


Materiale similare

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.

Bonjour, ma planète! (Bună ziua, planeta mea!)

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Bonjour, ma planète ! (Bună ziua, planeta mea!) este un site interdisciplinar în limba franceză, centrat pe natură, viața pe pământ și pe problemele mediului înconjurător. Reprezintă o aplicație coerentă, interactivă, ludică, ce aduce într-un singur loc resurse deosebit de numeroase despre natură.