Fundația Orange

EN et Y

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII

Inexistente în limba română, pronumele EN și Y constituie adesea o dificultate pentru cei ce învață limba franceză.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


https://open.crea-learning.com/mod_turbolead/mod/crealearning/reader.php?n=Nzg2OSYyNDQyOA%3D%3D

Modulul complet de învățare online, creat pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com, le oferă elevilor și profesorilor o alternativă dinamică, bazată pe numeroase alte aplicații interactive online, pentru înțelegerea și folosirea corectă a celor două pronume. Prezentările, una rapidă, de contextualizarea, a doua detaliată, ce insistă pe mecanismele subtituției, hărțile euristice, chestionarele și jocurile propuse pot face din EN și Y un parcurs ușor și plăcut.


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:33


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.