Fundația Orange

EN et Y

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII

Inexistente în limba română, pronumele EN și Y constituie adesea o dificultate pentru cei ce învață limba franceză.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


https://open.crea-learning.com/mod_turbolead/mod/crealearning/reader.php?n=Nzg2OSYyNDQyOA%3D%3D

Modulul complet de învățare online, creat pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com, le oferă elevilor și profesorilor o alternativă dinamică, bazată pe numeroase alte aplicații interactive online, pentru înțelegerea și folosirea corectă a celor două pronume. Prezentările, una rapidă, de contextualizarea, a doua detaliată, ce insistă pe mecanismele subtituției, hărțile euristice, chestionarele și jocurile propuse pot face din EN și Y un parcurs ușor și plăcut.


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:33


Materiale similare

My English e-Book

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

„My English e-Book” este un concept site/canal Youtube inter-conectate, care prezintă lecții explicative pentru gramatica limbii engleze, atât video cât și scris. Aceste materiale sunt destinate începătorilor, sunt în limba română și sunt prezentate în varianta cea mai simplă.

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.