Fundația Orange

EN et Y Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 05.03.2019

Limbi străine
LIMBI STRĂINE, VII, VIII

Inexistente în limba română, pronumele EN și Y constituie adesea o dificultate pentru cei ce învață limba franceză.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Galerie video


https://open.crea-learning.com/mod_turbolead/mod/crealearning/reader.php?n=Nzg2OSYyNDQyOA%3D%3D

Modulul complet de învățare online, creat pe platforma internațională de e-learning https://open.crea-learning.com, le oferă elevilor și profesorilor o alternativă dinamică, bazată pe numeroase alte aplicații interactive online, pentru înțelegerea și folosirea corectă a celor două pronume. Prezentările, una rapidă, de contextualizarea, a doua detaliată, ce insistă pe mecanismele subtituției, hărțile euristice, chestionarele și jocurile propuse pot face din EN și Y un parcurs ușor și plăcut.


Elena Buric, profesor de Limbi străine

Școala Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 05.03.2019 - 09:33


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.