Fundația Orange

Editarea grafică a imaginii - programă opțional

Alte resurse

Purice Anca Cristina

Trimis la 30.05.2023

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII MEDIU PREDARE

Cursul opțional “ Editarea grafică a imaginii”, propus pentru clasa a VIII-a, gimnaziu, are ca scop principal dezvoltarea competențelor digitale, de lucru cu editoare grafice avansate, lucrul în echipă și formarea abilităților de a crea produse grafice de calitate.Proiecte didactice


Documente


Elevii sunt atrași de imagini grafice calitative, datorită activităților zilnice, iar editarea imaginilor este un domeniu de care sunt interesați, fiind și o activitate creativă, relaxantă.

Acest opțional urmărește dezvoltarea profesionalismului în realizarea unor produse grafice, prin lucru în echipă, respectarea temei, respectarea termenului limită, a regulilor și a specificațiilor.


Purice Anca Cristina, profesor de Informatică și TIC

Liceul Teoretic Filadelfia, Suceava

Trimis la 30.05.2023 - 16:35


Materiale similare

Asistent Vocal Inteligență Artificială Python Clasa a VIII-a Informatică

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII

Propun acest proiect pentru a fi prezentat in fata elevilor de clasa a VIII-a la orele de Informatica si TIC. Crearea unui asistent vocal in Python este extrem de simpla si elevii vor prinde drag de aceasta materie daca vor vedea ca au creat ceva cu propriile maini.

Proiect de didactic - Pagini web

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII

Proiectul didactic prezintă modul de realizare a unei pagini web, în laboratorul de informatică. Elevii nu au avut dispozitive digitale pentru a exersa acasă. Ei au învățat lucruri noi despre comuna lor, pe care le-au împărtășit și altora și și-au exersat abilitățile practice.