Fundația Orange

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Concurs

Ana-Maria Domokos-Uifalvi

Trimis la 30.05.2023

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate în clasa a II-a, conținând o sumedenie de exemple de cuvinte care conțin aceste grupuri de litere, precum și jocuri de asociere, memorie, jocuri de tip Escape etc. Elevii pot exersa cele învățate jucându-se.


Proiecte didactice


Multimedia


Exercițiile propuse în acest material sunt de un nivel de dificultate mediu, care ajută la asimilarea a cât mai multe cuvinte, dezvoltându-se vocabularul elevilor, memoria, exprimarea. Jocurile sunt diverse, nelăsând loc plictiselii, din contră, provocându-i la rezolvarea acestora. Elevii sunt antrenați în a rezolva aceste exerciții-joc, deoarece sunt foarte captivante, interesante.


Ana-Maria Domokos-Uifalvi, profesor de Altă disciplină

Liceul Teoretic Teglas Gabor, Deva, Hunedoara

Trimis la 30.05.2023 - 17:00


Materiale similare

Cheile

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Un proiect de lectie ce poate fi utilizat atât în clasa, cât și în predarea online sau individual, pe durata a 2 ore de predare, consolidare și evaluare.

Grupuri de sunete - diftongi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II, III

Proiectul de lecție este realizat suf forma unei cărți digitale. Subiectul acestei activități scolare formale îl reprezintă grupurile de sunete vocalice, noțiunile fiind gândite și expuse sub forma unor videoclipuri, fișe de lucru și jocuri interactive.