Fundația Orange

Cheile

Concurs

Dracea Cristina Iuliana

Trimis la 21.05.2023

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Un proiect de lectie ce poate fi utilizat atât în clasa, cât și în predarea online sau individual, pe durata a 2 ore de predare, consolidare și evaluare.


Proiecte didactice


Documente


O lecție interactiva, în care am îmbinat arat metode de predare invatare clasice, cât și platforme educaționale, jocuri și metode noi.

Am încercat sa realizez un proiect didactic atractiv vizual și organizând fiecare etapa a lecției cât mai variat, în asa fel încât sa obțin o dezvoltare optima a competentelor vizate.


Dracea Cristina Iuliana, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Educație muzicală, Educație plastică, Științe ale naturii

Școala Gimnaziala Elena Farago, Craiova, Dolj

Trimis la 21.05.2023 - 18:11


Materiale similare

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate în clasa a II-a, conținând o sumedenie de exemple de cuvinte care conțin aceste grupuri de litere, precum și jocuri de asociere, memorie, jocuri de tip Escape etc. Elevii pot exersa cele învățate jucându-se.

Grupuri de sunete - diftongi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II, III

Proiectul de lecție este realizat suf forma unei cărți digitale. Subiectul acestei activități scolare formale îl reprezintă grupurile de sunete vocalice, noțiunile fiind gândite și expuse sub forma unor videoclipuri, fișe de lucru și jocuri interactive.