Fundația Orange

Harta Africii

Concurs

Alexandru Despina

Trimis la 28.05.2023

Geografie
GEOGRAFIE, VII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

O hartă interactivă sub forma unei prezentări powerpoint, pe care pot fi adăugate mai multe elemente. Pentru a fi deselectate, trebuie să se apese pe același buton pe care au fost inițial selectate.


Alte materiale educaționale


Documente


Harta Africii este o hartă interactivă creată cu ajutorul Microsoft PowerPoint. Grupează, la rândul ei, mai multe hărți: politice, fizico-geografice și speciale, cu unele elemente care pot fi suprapuse peste altele (fluviile, lacurile, coordonatele geografice etc).


Alexandru Despina, profesor de Geografie, Informatică și TIC

Școala Gimnazială, comuna Plopu, Brazii De Sus, Prahova

Trimis la 28.05.2023 - 16:41


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

Tutoriale

Interdisciplinar
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Playlist-ul de tutoriale are ca temă demonstrarea modului de utilizare a diverselor platforme/instrumente online sau programe (power point) pentru realizarea unor hărți, crearea unor proiecte/jurnale de călătorie la disciplina geografie, editarea unor fotografii (in power point sau paint 3D) etc.