Fundația Orange

How to introduce yourself?

Concurs

Diana Sandulescu

Trimis la 30.01.2022

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

In acest material se regaseste un videoclip animat in care este prezentat sub forma interactiva dialogul dintre o profesoara de limba engleza si o eleva. Tema este cum ''sa te prezinti singur'' atunci cand intalnesti pe cineva nou. Intrebarile si raspunsurile oferite pot fi folosite in viata reala.Conținut video


Documente


In acest videoclip este prezentat cum sa faci dialoguri interactive in viata de zi cu zi. Pentru a atrage copii, in special pe cei din ciclul primar, am ales sa folosesc aplicatia ''Powtoon'', deoarece imi permite sa individualizez videoclipul dupa bunul plac.

Intrebarile pe care le foloseste profesoara din videoclip sunt uzuale, de tipul:
What is your name?
How old are you?
Where are you from? etc.

Raspunsurile oferite sunt usuare, menite sa ajute elevii sa se exprime facil, in videoclip existand exemple concrete pentru a face o conversatie.


Diana Sandulescu, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială, Șeica Mare, Sibiu

Trimis la 30.01.2022 - 19:48


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

(Premiat 2023, Video I-IV) Lectie de limba engleză - Summer

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, III, IV

Materialul video poate fi folosit de către alți profesori de limba engleză în timpul orelor sau poate fi util în studiul individual al elevului. Nivelul pentru care a fost creat este A1-A2, clasele III-IV. Platforma folosită a fost Canva.