Fundația Orange

How to introduce yourself?

Concurs

Diana Sandulescu

Trimis la 30.01.2022

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

In acest material se regaseste un videoclip animat in care este prezentat sub forma interactiva dialogul dintre o profesoara de limba engleza si o eleva. Tema este cum ''sa te prezinti singur'' atunci cand intalnesti pe cineva nou. Intrebarile si raspunsurile oferite pot fi folosite in viata reala.Conținut video


Documente


In acest videoclip este prezentat cum sa faci dialoguri interactive in viata de zi cu zi. Pentru a atrage copii, in special pe cei din ciclul primar, am ales sa folosesc aplicatia ''Powtoon'', deoarece imi permite sa individualizez videoclipul dupa bunul plac.

Intrebarile pe care le foloseste profesoara din videoclip sunt uzuale, de tipul:
What is your name?
How old are you?
Where are you from? etc.

Raspunsurile oferite sunt usuare, menite sa ajute elevii sa se exprime facil, in videoclip existand exemple concrete pentru a face o conversatie.


Diana Sandulescu, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială, Șeica Mare, Sibiu

Trimis la 30.01.2022 - 19:48


Materiale similare

Present Continuous in pictures

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV

Exercițiu în Power Point de completare a unor propoziții, la limba engleză, cu verbul la timpul Present Continuous, conform imaginilor date, răspunzând la o întrebare, de ex. "What is Mona doing?" (Ce face Mona?).

Present Continuous in pictures

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV

În acest material se găsește un exercițiu la limba engleză, pentru clasa a IV-a, în Power Point. Elevii trebuie să răspundă la întrebările date spunând, astfel, ce fac personajele din fiecare imagine în acest moment, momentul vorbirii. Prin urmare, ei trebuie să folosească timpul Present Continuous.