Fundația Orange

În așteptarea lui Moș Nicolae

Concurs

Tatiana

Trimis la 02.12.2021

Matematică
MATEMATICĂ, I AVANSAT CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Este un joc matematic creat pe platforma genial.ly cu scopul de a crește interesul și motivația elevilor pentru conținutul matematic. Într-un mod plăcut, elevul își verifică și consolidează cunoștințele și în același timp învață să folosească aplicațiile digitale.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Materialul este conceput ca o poveste în care câțiva copii îl așteaptă pe moș Nicolae, dar acesta este interesat de ceea ce știu copiii la matematică. Poate fi încadrat în categoria resurselor educaționale tematice pentru că permite introducerea atmosferei sărbătorilor de iarnă în sala de clasă prin intermediul disciplinelor școlare.

Link: https://view.genial.ly/61a647058389ca0d45127313/interactive-content-in-asteptarea-lui-mos-nicolae


Tatiana, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Educație plastică, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare

Școala Gimnazială Hărău, Banpotoc, Hunedoara

Trimis la 02.12.2021 - 16:50


Materiale similare

Numărare cu pași dați

Matematică
MATEMATICĂ, I

Un material complex, care cuprinde o secțiune video de predare a noilor noțiuni și două jocuri pentru consolidare: o fișă interactivă realizată în Liveworksheets și un joculeț Wordwall. La final, copiii primesc aplauze pentru munca lor.

Aventura Operațiilor - Joc Interactiv

Matematică
MATEMATICĂ, I, II

Materialul poate fi folosit pentru consolidarea/aprofundarea adunării și scăderii cu și fără trecere peste ordin a numerelor cuprinse în concentrul 0-100. Cu ajutorul personajelor animate elevii vor rezolva cerințele propuse și astfel vor recapitula prin joc informațiile învățate conform programei.