Fundația Orange

În așteptarea lui Moș Nicolae

Concurs

Tatiana

Trimis la 02.12.2021

Matematică
MATEMATICĂ, I AVANSAT CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Este un joc matematic creat pe platforma genial.ly cu scopul de a crește interesul și motivația elevilor pentru conținutul matematic. Într-un mod plăcut, elevul își verifică și consolidează cunoștințele și în același timp învață să folosească aplicațiile digitale.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Materialul este conceput ca o poveste în care câțiva copii îl așteaptă pe moș Nicolae, dar acesta este interesat de ceea ce știu copiii la matematică. Poate fi încadrat în categoria resurselor educaționale tematice pentru că permite introducerea atmosferei sărbătorilor de iarnă în sala de clasă prin intermediul disciplinelor școlare.

Link: https://view.genial.ly/61a647058389ca0d45127313/interactive-content-in-asteptarea-lui-mos-nicolae


Tatiana, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Educație plastică, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare

Școala Gimnazială Hărău, Banpotoc, Hunedoara

Trimis la 02.12.2021 - 16:50


Materiale similare

Set de activități care îmbunătățesc procesarea vizual-spațială pentru prevenția dislexiei-discalculiei

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, I

Este posibil să nu fi auzit niciodată despre „procesarea vizual-spațială”. Dar ați folosi-o cu siguranță . PVS te ajută să faci lucruri precum să îți găsești drumul spre casă dintr-un cartier nou sau să te orientezi în trafic. Materialul de față propune activități vizuo-spațiale.

Anotimpurile și lunile anului

Matematică
MATEMATICĂ, I

„Anotimpurile și lunile anului” - creionează o lecție din cadrul orelor de Matematică și explorarea mediului ce invită elevii de clasa I să descopere într-o manieră animată anotimpurile și lunile anului. Este un joc interactiv, creat pe platforma Genially.