Fundația Orange

Islamul

Alte resurse

Fazakas Gabor

Trimis la 31.05.2023

Istorie
ISTORIE, V MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Material realizat în Genially, cuprinde o activitate interactivă pentru recapitularea/aprofundarea cunoștințelor însușite despre Islam.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Accesând materialul elevii vor întâlni o activitate interactivă: este vorba despre un joc de evadare în care elevii parcurgând mai multe etape, rezolvând sarcinile cerute, vor aprofunda cunoștințele învățate despre islam. Materialul cuprinde mai multe tipuri de exerciții accesibile elevilor de clasa a V-a, precum puzzle, quiz, cronologie etc.

https://view.genial.ly/647367d9b2a96600142c17af/interactive-content-islamul


Fazakas Gabor, profesor de Istorie

Colegiul National Mihai Eminescu, Romania, Oradea, Bihor

Trimis la 31.05.2023 - 14:51


Materiale similare

(Premiat 2023, Alte materiale educaționale, V-VIII) Aplicație structurată de învățare și evaluare a cunoștințelor referitoare la Conducătorii Transilvaniei din perioada Medievală.

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

Transilvania - Domni și Quiz este o aplicație offline de cultură generală care conține informații cu privire la peste 40 de voievozi, principi și guvernatori ai Transilvaniei. Totodată, prin intermediul Quiz-urilor, aplicația permite consolidarea cunoștințelor și îmbogățirea vocabularului.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/