Fundația Orange

Joc matematic - „Aventuri în lumea florilor de toamnă”

Concurs

Zota Liliana Elena

Trimis la 27.11.2020

Matematică
MATEMATICĂ, I ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Un joc care se va dovedi de real ajutor în activitățile și lecțiile matematice. Fiecare sarcină de joc este menită să evalueze diverse cunoștințe matematice. În acest context, de joc, copilul se va simți mult mai stimulat să se implice activ.Conținut video


Documente


Jocul matematic „Aventuri în lumea florilor de toamnă” respectă pas cu pas metodologia specifică și este menit să atragă copiii mult mai ușor în minunata lume a cifrelor și a numerelor.

Jocul este cea mai plăcută activitate din viața celor mici și tocmai de aceea consider că aceasta este cea mai potrivită cale prin care cadrele didactice pot transmite conținutul dorit.

De asemenea, este foarte important ca în acest context al predării online, materialele didactice să fie foarte atractive și interactive. Am încercat să țin cont de acest lucru în elaborarea acestei resurse educaționale.


Zota Liliana Elena

București

Trimis la 27.11.2020 - 23:41


Materiale similare

Numărare cu pași dați

Matematică
MATEMATICĂ, I

Un material complex, care cuprinde o secțiune video de predare a noilor noțiuni și două jocuri pentru consolidare: o fișă interactivă realizată în Liveworksheets și un joculeț Wordwall. La final, copiii primesc aplauze pentru munca lor.

Lecții filmate de matematică

Matematică
MATEMATICĂ, I

Lecții filmate de matematică pentru clasa pregătitoare:
- Compararea numerelor naturale
- Numerele pare și impare
- Numărare din 2 în 2