Fundația Orange

Joc matematic - „Aventuri în lumea florilor de toamnă”

Concurs

Zota Liliana Elena

Trimis la 27.11.2020

Matematică
MATEMATICĂ, I ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Un joc care se va dovedi de real ajutor în activitățile și lecțiile matematice. Fiecare sarcină de joc este menită să evalueze diverse cunoștințe matematice. În acest context, de joc, copilul se va simți mult mai stimulat să se implice activ.Conținut video


Documente


Jocul matematic „Aventuri în lumea florilor de toamnă” respectă pas cu pas metodologia specifică și este menit să atragă copiii mult mai ușor în minunata lume a cifrelor și a numerelor.

Jocul este cea mai plăcută activitate din viața celor mici și tocmai de aceea consider că aceasta este cea mai potrivită cale prin care cadrele didactice pot transmite conținutul dorit.

De asemenea, este foarte important ca în acest context al predării online, materialele didactice să fie foarte atractive și interactive. Am încercat să țin cont de acest lucru în elaborarea acestei resurse educaționale.


Zota Liliana Elena

București

Trimis la 27.11.2020 - 23:41


Materiale similare

Adunarea a două numere în concentrul 0-100 fără trecere peste ordin

Matematică
MATEMATICĂ, I

Material video pentru explicarea algoritmului de adunare a două numere în concentrul 0-100 fără trecere peste ordin. Resursa poate fi folosită în clasă și acasă.

Adunarea numerelor în concentrul 0-20 cu trecere peste ordin

Matematică
MATEMATICĂ, I

Material video pentru prezentarea algoritmului de adunare a două numere cu trecere peste ordin în concentrul 0-20. Resursa poate fi folosită pentru exemplificare în clasă dar și pentru lucru acasă.