Fundația Orange

Le partie du corps humain

Alte resurse

Chiriac Elena

Trimis la 28.02.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Proiectul creat în aplicația Wand. education poate reprezenta un instrument folositor pentru profesorul care dorește să facă ora de Limbă franceză mai atractivă și să-și motiveze elevii în învățarea elementelor de vocabular.Aplicații


Multimedia


Proiectul creat ajută atât profesorul în prezentarea și sistematizarea lecției de vocabular, în cazul de față fiind vorba despre părțile corpului uman, cât și elevii - în asimilarea mult mai rapidă a ceea ce poate părea o adevărată corvoadă.
Prin acest proiect am urmărit ca elevii să identifice cu ușurință parțile corpului și să le denumească în limba franceză.


Alte informații

Jocurile propuse de câtre platformă ușurează munca profesorului și motivează elevii care devin mai atrași de o limbă, la început de-a dreptul străină. De asemenea platforma Wand. education "obligă" profesorul să țină cont de cele trei stiluri de învățare: vizuală, auditivă, kinestezică. Astfel, acesta nu mai poate fi acuzat de favorizarea unui stil de învățare, iar elevii vor putea să asimileze elementele de vocabular în stilul lor.


Chiriac Elena, profesor de Limbi moderne

COLEGIUL ECONOMIC

Trimis la 28.02.2019 - 23:57


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Review of Tenses - Present and Past / Recapitularea timpurilor prezent si trecut (clasa a VI-a)

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest modul digital constă într-o serie de teste alcătuite din diverse tipuri de exerciții interactive, de tipul întrebări cu mai multe variante de răspunsuri, texte lacunare, exerciții de tip drag-and-drop, rebusuri etc. axate pe recapitularea timpurilor prezent și trecut, prevăzute în programă.