Fundația Orange

"Les animaux de la ferme"/”Animalele de la fermă”

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 04.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI, VII PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Animată, amuzantă, plină de sunet și culoare, ”Animalele de la fermă” este o aplicație interactivă care facilitează învățarea numelor animalelor și ale membrilor familiilor lor în limba franceză și care îi ajută pe elevi să le recunoască sunetele specifice și să fixeze verbele asociate fiecărui animal.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


https://app.emaze.com/@AOCRLWWQZ/les-animaux-de-la-ferme-noms-sons-verbes-associs

Conține 16 slide-uri și fiecare poate fi exploatat în mod creativ la clasă, în activități independente sau ca suport pentru jocuri didactice diverse, pentru imaginarea unor dialoguri între animale sau pentru prezentarea rolului fiecărui animal.
Extrem de utilă pentru vocabular, pentru conjugarea verbelor la prezentul indicativ, pentru descriere, dar și pentru exersarea pronunției, prin poezia propusă de autoare (text și audio). Aceasta vizează discriminarea fonetică a diverselor dificultăți de pronunție, invitându-i pe elevi să citească și să recite ei înșiși.
Aplicația a fost creată pe https://app.emaze.com, folosind imagini din librăria platformei și sunete de pe site-ul http://www.universal-soundbank.com.


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 04.03.2019 - 21:20


Materiale similare

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.