Fundația Orange

"Les animaux de la ferme"/”Animalele de la fermă” Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 04.03.2019

Limbi străine
LIMBI STRĂINE, VI, VII PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Animată, amuzantă, plină de sunet și culoare, ”Animalele de la fermă” este o aplicație interactivă care facilitează învățarea numelor animalelor și ale membrilor familiilor lor în limba franceză și care îi ajută pe elevi să le recunoască sunetele specifice și să fixeze verbele asociate fiecărui animal.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


https://app.emaze.com/@AOCRLWWQZ/les-animaux-de-la-ferme-noms-sons-verbes-associs

Conține 16 slide-uri și fiecare poate fi exploatat în mod creativ la clasă, în activități independente sau ca suport pentru jocuri didactice diverse, pentru imaginarea unor dialoguri între animale sau pentru prezentarea rolului fiecărui animal.
Extrem de utilă pentru vocabular, pentru conjugarea verbelor la prezentul indicativ, pentru descriere, dar și pentru exersarea pronunției, prin poezia propusă de autoare (text și audio). Aceasta vizează discriminarea fonetică a diverselor dificultăți de pronunție, invitându-i pe elevi să citească și să recite ei înșiși.
Aplicația a fost creată pe https://app.emaze.com, folosind imagini din librăria platformei și sunete de pe site-ul http://www.universal-soundbank.com.


Elena Buric, profesor de Limbi străine

Școala Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 04.03.2019 - 21:20


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.