Fundația Orange

"Les animaux de la ferme"/”Animalele de la fermă”

Alte resurse

Elena Buric

Trimis la 04.03.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI, VII PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Animată, amuzantă, plină de sunet și culoare, ”Animalele de la fermă” este o aplicație interactivă care facilitează învățarea numelor animalelor și ale membrilor familiilor lor în limba franceză și care îi ajută pe elevi să le recunoască sunetele specifice și să fixeze verbele asociate fiecărui animal.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


https://app.emaze.com/@AOCRLWWQZ/les-animaux-de-la-ferme-noms-sons-verbes-associs

Conține 16 slide-uri și fiecare poate fi exploatat în mod creativ la clasă, în activități independente sau ca suport pentru jocuri didactice diverse, pentru imaginarea unor dialoguri între animale sau pentru prezentarea rolului fiecărui animal.
Extrem de utilă pentru vocabular, pentru conjugarea verbelor la prezentul indicativ, pentru descriere, dar și pentru exersarea pronunției, prin poezia propusă de autoare (text și audio). Aceasta vizează discriminarea fonetică a diverselor dificultăți de pronunție, invitându-i pe elevi să citească și să recite ei înșiși.
Aplicația a fost creată pe https://app.emaze.com, folosind imagini din librăria platformei și sunete de pe site-ul http://www.universal-soundbank.com.


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean ”Spiru Haret”, Tulcea, Tulcea

Trimis la 04.03.2019 - 21:20


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Review of Tenses - Present and Past / Recapitularea timpurilor prezent si trecut (clasa a VI-a)

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest modul digital constă într-o serie de teste alcătuite din diverse tipuri de exerciții interactive, de tipul întrebări cu mai multe variante de răspunsuri, texte lacunare, exerciții de tip drag-and-drop, rebusuri etc. axate pe recapitularea timpurilor prezent și trecut, prevăzute în programă.