Fundația Orange

(Premiul III, categoria Aplicații, ediția 2019) Călătorie virtuală în Europa

Concurs

Dumitrescu Aurora

Trimis la 29.12.2018

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul este o pagină web, realizată cu aplicația online WIX, care prezintă, cu ajutorul imaginilor, peisajele naturale, antropice și culturale din Europa. Conține și teste de evaluare.Aplicații


Multimedia


Materialul face referire la punctele extreme ale Europei, tipuri de relief, formațiuni vegetale, peisaje agricole, industriale, de transport, peisaje turistice. La final se regăsesc trei teste de evaluare, corespunzătoare fiecărui capitol.


Dumitrescu Aurora, profesor de Geografie

Colegiul Economic , tg jiu, Gorj

Trimis la 29.12.2018 - 07:43


1 comentariu

avatar

Calatorie virtuala in Europa

de Dumitrescu Aurora | 14.01.2019 17:35

- Pagina WEB creata va permite elevilor de clasa a VI-a să descopere informatii despre Europa intr-o formă mai accesibilă, logică, structurată prin raportarea la imagini din diferite surse documentare.
- Materialul conceput este bine documentat din punct de vedere stiintific, in ceea ce priveste continutul si logica. - Este accesibil elevilor de clasa a VI-a si in conformitate cu programa scolara.
- Materialul valorifica valentele formative ale continuturilor din programa pentru clasa a VI-a la disciplina Geografie.

Răspunde

Materiale similare

Geo-Cool

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI

Manual digital de geografie fizica

(Premiat 2021, Aplicații, V-VIII) Platforma de învățare interactivă a geografiei Geography Games and Quizzes

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Platforma de învățare interactivă a geografiei prin jocuri geografice. Platforma cuprinde materiale digitale de tipul jocurilor (area map, quizz, trivia, vrei să fii miliardar, bingo, grupare coloane, aranjare corectă ș.a.), schițe interactive, videouri interactive și materiale ilustrative.