Fundația Orange

(Premiul III, categoria Aplicații, ediția 2019) Călătorie virtuală în Europa

Concurs

Dumitrescu Aurora

Trimis la 29.12.2018

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul este o pagină web, realizată cu aplicația online WIX, care prezintă, cu ajutorul imaginilor, peisajele naturale, antropice și culturale din Europa. Conține și teste de evaluare.



Aplicații


Multimedia


Materialul face referire la punctele extreme ale Europei, tipuri de relief, formațiuni vegetale, peisaje agricole, industriale, de transport, peisaje turistice. La final se regăsesc trei teste de evaluare, corespunzătoare fiecărui capitol.


Dumitrescu Aurora, profesor de Geografie

Colegiul Economic , tg jiu, Gorj

Trimis la 29.12.2018 - 07:43


1 comentariu

avatar

Calatorie virtuala in Europa

de Dumitrescu Aurora | 14.01.2019 17:35

- Pagina WEB creata va permite elevilor de clasa a VI-a să descopere informatii despre Europa intr-o formă mai accesibilă, logică, structurată prin raportarea la imagini din diferite surse documentare.
- Materialul conceput este bine documentat din punct de vedere stiintific, in ceea ce priveste continutul si logica. - Este accesibil elevilor de clasa a VI-a si in conformitate cu programa scolara.
- Materialul valorifica valentele formative ale continuturilor din programa pentru clasa a VI-a la disciplina Geografie.

Răspunde

Materiale similare

Teste de geografie

Geografie
GEOGRAFIE, V

Materialele reprezintă teste interactive create în Power Point Macro ce ajută elevii în pregătirea unor concursuri de geografie. Testele conțin întrebări de tip ”drag and drop” sau ” fil in the blancks”. Unele oferă feedback (corect/incorect) sau punctajul final obținut.

Caleidoscop geografic

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Materialul este un site care cuprinde o colecție de animații, fișe de lucru, materiale de documentare, jocuri utile în predarea geografiei într-o manieră interactivă, vizuală, ludică.