Fundația Orange

Puzzle interactiv realizat in Jigsaw Planet

Concurs

Moisii Gabriel

Trimis la 30.05.2023

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, ALTĂ DISCIPLINĂ, V MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Elevul cu dizabilitati Moisii Gabriel a realizat la clasa, cu ajutorul doamnei profesor-educator Toma Mihaela, un puzzle interactiv ce reprezinta un baiat si o fata, pe care am folosit-o in cadrul orei de Formarea autonomiei personale, rezolvandu-l impreuna cu ceilalti colegi de clasa.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Puzzle-lul interactiv realizat in Jigsaw Planet contine 12 piese, la inceput acestea vor fi asezate vizibil pe ecranul de lucru, ulterior se va ordona fiecare piesa din puzzle pentru a fi reconstituit ca intreg, cu ajutor din partea cadrului didactic, in vederea obtinerii unei imagini cu o fata si un baiat.

Acesta contribuie la consolidarea cunostintelor despre corpul uman, de a face diferenta dintre fata si baiat, de a denumi si identifica partile corpului uman atat propriu, cat si al colegului de banca, fiind folosit la o etapa a unei lectii, la captarea atentiei elevilor, la disciplina de Formarea autonomiei personale.

Link: https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=25b40baacd08


Moisii Gabriel, profesor de Altă disciplină

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Targu Neamt, Targu Neamt, Neamț

Trimis la 30.05.2023 - 21:33


Materiale similare

Fisa de lucru interactiva realizata in Liveworksheets

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V

m realizat o fisa interactiva in programul Liveworksheets, pentru elevii clasei a clasei a V a, la disciplina Socializare din trunchiul comun de Terapii complexe specifice si integrate, pentru copiii cu dizabilitati.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/