Fundația Orange

Quel temps fait-il?

Concurs

Daniela Valentina Fodor

Trimis la 10.02.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul reprezintă o lecție interactivă cu tema „Vremea” pentru clasa a VI-a, disciplina Limba franceză, limba modernă 2, cuprinzând activități multimedia interactive de învățare.Aplicații


Documente


Lecția vizează următoarele competențe generale: receptarea de mesaje orale simple; receptarea de mesaje scrise simple în situații de comunicare uzuală.
Obiectivele urmărite sunt: descrierea vremii; utilizarea corectă a vocabularului; prezentarea într-o manieră simplă a vremii; familiarizarea cu harta Franței.
Lecția poate fi vizualizată la adresa:
https://app.wand.education/view/d3154c40f9f6259a


Alte informații

Lecția a fost realizată pe platforma https://wand.education/ și inclusă în biblioteca de resurse, cu acces public pentru orice utilizator interesat.
Ea poate fi utilizată în clasă - profesorul implicându-i pe elevi în învățare, cât și de la distanță (elevii au posibilitatea să o acceseze și în afara clasei).
Poate fi accesată de pe dispozitive mobile și tablete.


Daniela Valentina Fodor, profesor de Limbi moderne

Gimnazială Cicârlău, România, Cicârlău, Maramureș

Trimis la 10.02.2019 - 18:49


Materiale similare

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.