Fundația Orange

Quel temps fait-il?

Concurs

Daniela Valentina Fodor

Trimis la 10.02.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul reprezintă o lecție interactivă cu tema „Vremea” pentru clasa a VI-a, disciplina Limba franceză, limba modernă 2, cuprinzând activități multimedia interactive de învățare.Aplicații


Documente


Lecția vizează următoarele competențe generale: receptarea de mesaje orale simple; receptarea de mesaje scrise simple în situații de comunicare uzuală.
Obiectivele urmărite sunt: descrierea vremii; utilizarea corectă a vocabularului; prezentarea într-o manieră simplă a vremii; familiarizarea cu harta Franței.
Lecția poate fi vizualizată la adresa:
https://app.wand.education/view/d3154c40f9f6259a


Alte informații

Lecția a fost realizată pe platforma https://wand.education/ și inclusă în biblioteca de resurse, cu acces public pentru orice utilizator interesat.
Ea poate fi utilizată în clasă - profesorul implicându-i pe elevi în învățare, cât și de la distanță (elevii au posibilitatea să o acceseze și în afara clasei).
Poate fi accesată de pe dispozitive mobile și tablete.


Daniela Valentina Fodor, profesor de Limbi moderne

Gimnazială Cicârlău, România, Cicârlău, Maramureș

Trimis la 10.02.2019 - 18:49


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Review of Tenses - Present and Past / Recapitularea timpurilor prezent si trecut (clasa a VI-a)

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest modul digital constă într-o serie de teste alcătuite din diverse tipuri de exerciții interactive, de tipul întrebări cu mai multe variante de răspunsuri, texte lacunare, exerciții de tip drag-and-drop, rebusuri etc. axate pe recapitularea timpurilor prezent și trecut, prevăzute în programă.