Fundația Orange

Revoluția Franceză. De la supus la cetățean

Concurs

AlexandruZip

Trimis la 17.01.2022

Istorie
ISTORIE, VI AVANSAT PREDARE

Un material în format PowerPoint despre Revoluția Franceză pe care l-am aplicat cu succes la orele de istorie susținute la clasa a VI-a.


Alte materiale educaționale


Documente


Un material în format PowerPoint despre Revoluția Franceză pe care l-am aplicat cu succes la orele de istorie susținute la clasa a VI-a. Conține imagini, grafice, dar și surse istorice care pot contribui la mai buna înțelegere a lecției. Materialul este gândit pentru o lecție de predare-învățare.


AlexandruZip, profesor de Istorie

Gimnazială nr. 196, București

Trimis la 17.01.2022 - 19:43


Materiale similare

(Premiat 2023, Alte materiale educaționale, V-VIII) Aplicație structurată de învățare și evaluare a cunoștințelor referitoare la Conducătorii Transilvaniei din perioada Medievală.

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

Transilvania - Domni și Quiz este o aplicație offline de cultură generală care conține informații cu privire la peste 40 de voievozi, principi și guvernatori ai Transilvaniei. Totodată, prin intermediul Quiz-urilor, aplicația permite consolidarea cunoștințelor și îmbogățirea vocabularului.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/