Fundația Orange

Sisteme de operare

Concurs

Pop Constanța

Trimis la 07.01.2022

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V ÎNCEPĂTOR EVALUARE

Un sistem de operare, prescurtat SO (engleză operating system, prescurtat OS), este un ansamblu de programe care are rolul de a gestiona și de a facilita utilizatorului accesul la resursele sistemului de calcul. Sistemul de operare joacă și rolul de gazdă pentru aplicațiile care rulează pe echipamen


Alte materiale educaționale


Multimedia

https://wordwall.net/resource/27214905

WORDWALL.NET. este o platformă care permite de construirea de: jocuri educaționale interactive în format digital, ce pot fi inserate în alte platforme de învățare sau, mai simplu, distribuite prin link. resurse în format pdf, aferente jocurilor create.
Cu ajutorul acestei resurse am creat un material pentru evaluarea cunostintelor dobandite dupa finalizarea capitolului Sisteme de operare, cu scopul de a verifica competentele dobandite dupa parcurgerea acestui capitol.


Pop Constanța, profesor de Informatică și TIC

Liceul Tehnologic, Feldru, Bistrița-Năsăud

Trimis la 07.01.2022 - 10:02


Materiale similare

Informatică gimnaziu (programare C++)

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Cartea „Informatică gimnaziu (programare C++)” se adresează elevilor care doresc să studieze elementele de bază ale algoritmicii și programării calculatoarelor, dar și celor care doresc să-și perfecționeze tehnica.

Blogul ARTelierul

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Acest blog aparține filierei vocaționale cu profil artistic a Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, județul Olt. Aici avem întâlniri virtuale, prezentăm conținuturi, avem abordări pedagogice, redactăm materiale didactice, planificări, ilustrăm informații și purtăm discuții pe teme și proiect.