Fundația Orange

Tehnici de hașură

Concurs

David Andreea

Trimis la 10.01.2021

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

„Tehnici de hașură” reprezintă un material complet, destinat atât cadrelor didactice cât și elevilor, folosit în predare, dar și în fixarea noțiunilor, având în vedere ca este un material public și elevii au acces oricând, nefiind nevoie de cont sau logare.Alte materiale educaționale


Documente


„Tehnici de hașură” este o lecție de educație plastică, realizată pe platforma livresq.com/ro. Este un material dinamic și complex ce însumează într-un singur loc noțiuni științifice, materiale video și lucrări plastice, realizate chiar de autoarea lecției.

Toate aceste conținuturi sunt prezentate pe înțelesul elevilor, sunt concise și clare, iar materialele video întregesc, ajutând astfel la înțelegerea mai rapidă a informațiilor. La finalul lecției sunt enumerate sursele de documentare.

Materialul se poate urmări și la adresa:
https://library.livresq.com/details/5ffb3f619eb0b300074e0125


David Andreea

Colegiul Național de Arte „Regina Maria”, Constanța, Constanța

Trimis la 10.01.2021 - 20:12


Materiale similare

Blogul ARTelierul

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Acest blog aparține filierei vocaționale cu profil artistic a Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, județul Olt. Aici avem întâlniri virtuale, prezentăm conținuturi, avem abordări pedagogice, redactăm materiale didactice, planificări, ilustrăm informații și purtăm discuții pe teme și proiect.

Idei pianistice

Interdisciplinar
EDUCAȚIE MUZICALĂ, VIII

despre cum sa studiem la pian, cate ore, noțiuni interesante despre pian, etc.