Fundația Orange

Tendințe


Tips & tricks în Scratch pentru animația din Concursul SuperCoders – Webinar Simplon România

Tips & tricks în Scratch pentru animația din Concursul SuperCoders – Webinar Simplon România

Ai între 10-14 ani și ești pasionat de programare și de tot ceea ce înseamnă lumea digitală? Cool, atunci SuperCoders este programul perfect pentru tine!

Cu ajutorul mentorilor noștri, te ajutăm să-ți dezvolți skill-urile digitale, să devii creator de noi universuri și să câștigi super premii în concursul SuperCoders.

Pe 19 octombrie 2023, ne-am întâlnit cu Karinul, streamer & artist, care ne-a prezentat un ghid complet de character design și a generat la final un nou personaj creat în întregime de ea.

La cel de-al doilea webinar al ediției SuperCoders de anul acesta, îl vei cunoaște pe Victor, programator în cadrul Simplon România. Victor face parte din familia SuperCoders încă din 2016, iar alături de el vei descoperi tips & tricks pentru a folosi cu succes Scratch, soft-ul de programare vizuală pentru copii.

El va anima inclusiv personajul creat anterior de Karinul și îi va da viață folosind Scratch. Creativitatea este limita.

Nu uita să lași în comentarii întrebările tale pentru Victor. Mai ai timp până pe 19 noiembrie, ora 23:59, să te înscrii în concursul SuperCoders și să primești premii cool, dar și unul dintre cele 50 de locuri în Academia SuperCoders.

Află de aici cum poți să te înscrii și ce premii te așteaptă:

Spor la codat!

 **********

Dacă ai ratat webinarul lui Karinul și ai nevoie de mai multă inspirație atunci când te apuci de creat propria ta animație pentru concursul SuperCoders, descoperă pe următorul link sfaturile ei: