Fundația Orange

Animal Body Parts

Concurs

Gabriela Șandru

Trimis la 08.02.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Jocul Quizlet „Animal Body Parts” oferă ocazia consolidării /evaluării părților corpului animalelor la disciplina limba engleză. Pentru a juca este nevoie de un calculator, un video proiector și telefoanele mobile ale elevilor, cu acces la internet.Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Profesorul selectează modul „Live / Create Game” iar elevii se loghează pe platformă cu ajutorului codului format din 6 cifre sau scanează codul de bare. După ce toți elevii s-au logat, profesorul dă startul jocului iar platforma îi grupează automat în echipe de câte 4 elevi (sau 3), în funcție de numărul lor, alegând totodată un nume pentru fiecare echipă.

Elevii vizualizează componența echipei lor pe ecranele telefoanelor mobile și se grupează ca atare. Profesorul pornește jocul iar elevii răspund la întrebările care apar pe ecranele telefoanelor lor mobile.

Fiecare întrebare apare simultan pe toate dispozitivele din grupă, împreună cu variante de răspuns dintre care numai una este corectă, astfel încât elevii trebuie să discute și să negocieze răspunsul înainte de a-și alege răspunsul. Așadar, din 4 elevi, doar unul va avea și răspunsul corect. Dacă răspunsul ales este cel potrivit, echipa înaintează pe traseu iar progresul lor poate fi urmărit pe ecranul profesorului / video-proiector. Fiecare greșeală îi trimite la începutul cursei. Jocul se termină când prima echipă ajunge la finalul cursei.


Alte informații

Profesorul decide ce dorește să creeze cu ajutorul aplicației Quizlet. Platforma asigură atât cooperarea între elevi, aceștia având ocazia de a se consulta și decide împreună răspunsurile date, cât și spiritul competitiv, prima echipă care ajunge la final marcând sfârșitul jocului pentru toate celelalte echipe.

Platforma oferă și alte posibilități de lucru cu materialului didactic creat: STUDIU (Learn - studiu individual, Flashcards - vocabular în imagini, Write - exerciții de scriere de cuvinte, Spell - exerciții de scriere după audiere, Test - testare) sau JOC (Match - exerciții de asociere, Gravity - joc online și Live - modul de joc între echipe).

https://quizlet.com/482790281/animal-body-parts-diagram/


Gabriela Șandru, profesor de Limbi moderne

Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Romania, Târgu Mureș, Mureș

Trimis la 08.02.2020 - 18:50


Materiale similare

Pixel spaceship quiz - Present Simple si Present Continuous

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest material este un joc interactiv digital realizat pe platforma genial.ly, potrivit pentru verificarea cunostintelor elevilor cu privire la formarea si utilizarea celor doua timpuri verbale: Present Simple si Present Continuous.

Friendship

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Banda desenată "Frienship - Prietenia în imagini" este un proiect educațional interdisciplinar care valorifică creativitatea elevilor cu privire la aspectele prieteniei. Elevii au folosit aplicația Pixton pentru a-și crea avataruri și acest comics bilingv ca proiect de consolidare a cunoștințelor.