Fundația Orange

Pixel spaceship quiz - Present Simple si Present Continuous

Concurs

Soceleanu Amalia-Ionela

Trimis la 27.05.2023

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI ÎNCEPĂTOR EVALUARE

Acest material este un joc interactiv digital realizat pe platforma genial.ly, potrivit pentru verificarea cunostintelor elevilor cu privire la formarea si utilizarea celor doua timpuri verbale: Present Simple si Present Continuous.


Alte materiale educaționale


Multimedia


Link: https://view.genial.ly/6471aaad96d4cc0011c002aa/interactive-content-pixel-spaceship-quiz

Acest joc interactiv reprezinta un instrument de verificare a cunostintelor elevilor cu privire la timpurile verbale Present Simple si Present Continuous.

Este important ca elevii sa priveasca etapa de evaluare a cunostintelor intr-un mod pozitiv, fara a avea teama de esec. Astfel, folosind jocuri digitale, acestia se relaxeaza si percep activitatea ca pe o joaca.


Soceleanu Amalia-Ionela, profesor de Limbi moderne

Scoala Gimnaziala Niculesti, Morteni, Dâmbovița

Trimis la 27.05.2023 - 10:20


Materiale similare

Friendship

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Banda desenată "Frienship - Prietenia în imagini" este un proiect educațional interdisciplinar care valorifică creativitatea elevilor cu privire la aspectele prieteniei. Elevii au folosit aplicația Pixton pentru a-și crea avataruri și acest comics bilingv ca proiect de consolidare a cunoștințelor.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/