Fundația Orange

Aventurile lui Habarnam

Concurs

Iuliana Tudor

Trimis la 11.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Proiect didactic pentru o lecție interactivă de comunicare în limba română la clasa a II-a, care poate fi adaptat cu ușurință și pentru clasa a III-a.


Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Proiectul didactic este însoțit de o resursă educațională deschisă creată pe platforma Genial.ly și care poate fi folosită atât sincron cât și asincron, frontal sau individual.
Jocurile interactive integrate în lecție în format digital captează atenția elevilor și conduc spre formarea și dezvoltarea cu ușurință a competențelor propuse.

Link: https://view.genial.ly/61cad9c65926570df2887578/presentation-aventurile-lui-habarnam-lectie


Iuliana Tudor, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Științe ale naturii, Muzică și mișcare, Joc și mișcare

Școala Gimnazială Matei Basarab, Târgoviște, Dâmbovița

Trimis la 11.01.2022 - 17:19


Materiale similare

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate în clasa a II-a, conținând o sumedenie de exemple de cuvinte care conțin aceste grupuri de litere, precum și jocuri de asociere, memorie, jocuri de tip Escape etc. Elevii pot exersa cele învățate jucându-se.

Cheile

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Un proiect de lectie ce poate fi utilizat atât în clasa, cât și în predarea online sau individual, pe durata a 2 ore de predare, consolidare și evaluare.