Fundația Orange

Aventurile lui Habarnam

Concurs

Iuliana Tudor

Trimis la 11.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Proiect didactic pentru o lecție interactivă de comunicare în limba română la clasa a II-a, care poate fi adaptat cu ușurință și pentru clasa a III-a.


Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Proiectul didactic este însoțit de o resursă educațională deschisă creată pe platforma Genial.ly și care poate fi folosită atât sincron cât și asincron, frontal sau individual.
Jocurile interactive integrate în lecție în format digital captează atenția elevilor și conduc spre formarea și dezvoltarea cu ușurință a competențelor propuse.

Link: https://view.genial.ly/61cad9c65926570df2887578/presentation-aventurile-lui-habarnam-lectie


Iuliana Tudor, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Științe ale naturii, Muzică și mișcare, Joc și mișcare

Școala Gimnazială Matei Basarab, Târgoviște, Dâmbovița

Trimis la 11.01.2022 - 17:19


Materiale similare

Recapitulare: Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este un ansamblu de materiale interactive, pregătite fie pentru predarea, consolidarea, fie pentru recapitularea tuturor grupurilor de litere învățate. Se poate utiliza atât în predarea sincronă, cât și în cea asincronă.

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi - Recapitulare

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate, într-un mod atractiv și interesant. După o recapitulare a grupurilor de litere, se rezolvă diverse exerciții-joc, folosind calculatoare sau tablă digitală, ceea ce conferă lecției interactivitate, interes și motivație.