Fundația Orange

Desene piesă cu piesă

Concurs

Casapu Monica

Trimis la 28.05.2023

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, IV, V MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

„Desene piesă cu piesă” creionează o lecție din cadrul orelor de Educație plastică și îndeamnă elevii de clasa a V-a la explorare și la creativitate. Este o lecție video, corelată cu un joc interactiv pe platforma Genially.Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Animale îndrăgite prind viață în PowerPoint.
Conținutul: Limbajul plastic. Prezentarea domeniului artelor plastice: ramuri, genuri, spațiul plastic. Grafica – grafica digitală.

Competența generală: 2. Utilizarea de instrumente și tehnici variate specifice artelor vizuale, plastice și decorative
Competența specifică: 2.1. Utilizarea adecvată a diferitelor instrumente, materiale și tehnici specifice artelor vizuale, plastice ți decorative

Această lecție video prezintă elevilor posibilitățile de a crea grafică în PowerPoint - să deseneze animale cu ajutorul figurilor geometrice, piesă cu piesă. Sunt prezentate secvențele de desenare a mai multor animale domestice și sălbatice. Este o lecție video, corelată cu un joc interactiv pe platforma Genially.

Link către joc: https://view.genial.ly/61f55eaeff07d7001933a3b0/presentation-animale-domestice-desen-si-curiozitati


Casapu Monica, profesor de Altă disciplină

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, Medgidia, Constanța

Trimis la 28.05.2023 - 01:25


Materiale similare

Lovește cârtița

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție "Lovește cârtița" este un joc de nivel mediu format din zece partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu / Nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor zece partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.

Joc de atenție „Lovește cârtița”

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție „Lovește cârtița” este un joc de nivel mediu format din 10 partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu/nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor 10 partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.