Fundația Orange

Educație Civică clasa a III-a: Noi, Animalele și Plantele

Concurs

Harvat Sarah

Trimis la 11.01.2021

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, III ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Materialul poate fi folosit la clasă atât în lecțiile online (share de ecran sau trimis pe classroom ca și atașament), cât și în lecțiile offline (urmărirea prin intermediul unui video-proiector). Ajută la înțelegerea unor informații într-un mod plăcut stimulând vizualul, auditivul și kinestezicul.


Conținut video


Multimedia


Materialul este conceput să ajute copiii să înțeleagă informațiile din manual, dar și să aibă activități împreună cu colegii pentru a dezbate unele păreri și a găsi unele soluții.

Implică atât partea teoretică cât și practică, iar baza vizuală împletită cu cea auditivă fac urmărirea lui să fie una ușoară și interesantă.

Personajele sunt apropiate de vârsta publicului țintă, iar acțiunea este desfășurată în jurul lor și din perspectiva lor, astfel copiii se pot regăsi în povestea și în dialogul personajelor.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=zCVDaBJA2Vs&ab_channel=HarvatSarahHarvat Sarah, profesor de Altă disciplină

AnimaSchool, Cluj

Trimis la 11.01.2021 - 22:07


Materiale similare

Amintiri și surprize de Crăciun în ThingLink

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

Materialul reprezintă un model de bună practică în utilizarea și integrarea platformei ThingLink la clasă, dar și în activitățile extrașcolare. Oferă idei diverse cu activități și proiecte de Crăciun, dezvoltând competențele digitale celor ce doresc să ofere un astfel de cadou digital.

Cuvinte cu sens opus

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

-