Fundația Orange

Elemente de structură ale unei pagini web

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 27.10.2017

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru înțelegerea noțiuniilor de limbaj HTML și pagină web.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Maria Rus, profesor Digitaliada, revizuit de Radu Tăbîrcă, inspector școlar Informatică.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii de clasa a VIII-a se vor familiariza cu noțiunea de limbaj HTML și vor învăța care sunt elementele de structură ale unei pagini web.

Totodată, elevii vor crea o pagină web simplă, utilizând editorul de texte ”Notepad” și vor modifica diferite elemente de structură ale unor pagini web, utilizând aplicația ”w3schools”, care dă posibilitatea vizualizării modificărilor aduse codului HTML.


Alte informații

Clasa a VIII-a - Înțelegerea noțiunii de limbaj HTML.


Digitaliada, profesor de Informatică și TIC

București

Trimis la 27.10.2017 - 11:02


Materiale similare

Stop spam! / Opriți spam-ul!

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII, VIII

Acest proiect de lecție se adresează profesorilor care predau limba engleză sau cursuri opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (limba engleza) și Tehnologii (TIC).

Secure Passwords / Parole sigure

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Acest proiect didactic se adresează profesorilor care predau limba engleză sau opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (Limba engleză) și Tehnologii (TIC).