Fundația Orange

Inecuații - Math Negative Numbers

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 03.02.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru recapitularea proprietăților relației de inegalitate în vederea rezolvării inecuațiilor, utilizând aplicația Math Negative Numbers.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat în cadrul programului-pilot Digitaliada, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii vor recapitula proprietățile relației de inegalitate în vederea rezolvării inecuațiilor și vor rezolva exerciții folosind jocul Math Negative Numbers. Elevii vor lucra individual și în echipe.


Alte informații

Clasa a VI-a - Recapitularea proprietăților relației de inegalitate în vederea rezolvării inecuațiilor, utilizând aplicația Math Negative Numbers.


Digitaliada, profesor de Matematică

Romania, București

Trimis la 03.02.2017 - 17:41


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.