Fundația Orange

Matematica Altfel

Concurs

Cucuianu Marița

Trimis la 27.12.2020

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Acest material arată că matematica poate fi altfel. Conține idei, linkuri, teste, aspecte de la diferite lecții, fișe de lucru, expoziții cu materialele copiilor și multe altele.Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Consider că materialul poate fi sursă de inspirație pentru colegii mei. În acest material fac o prezentare pas cu pas a unor platforme,sunt linkuri cu teste Kahoot!, Quizizz, StudyStack și altele.

Sunt linkuri către planuri de lecție,proiecte ale unităților de învățare, fișe de lucru create folosind informații căpătate de elevi în cadrul excursiilor și taberelor organizate,diferite proiecte organizate prin colaborare cu ajutorul platformelor.

Sunt și rapoarte de activitate prin care prezint modul meu de lucru în perioada de școală online.Cucuianu Marița, profesor de Matematică

Colegiul Național Neagoe Basarab, Oltenița, Călărași

Trimis la 27.12.2020 - 12:14


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

Teorema lui Pitagora demonstrată cu ajutorul printării 3D

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Demonstrarea teoremei lui Pitagora poate fi realizată în multe moduri, dar folosirea imprimării 3D poate fi o modalitate interesantă și interactivă de a înțelege conceptul și de a vedea cum funcționează teorema.