Fundația Orange

Matematica Altfel

Concurs

Cucuianu Marița

Trimis la 27.12.2020

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Acest material arată că matematica poate fi altfel. Conține idei, linkuri, teste, aspecte de la diferite lecții, fișe de lucru, expoziții cu materialele copiilor și multe altele.Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Consider că materialul poate fi sursă de inspirație pentru colegii mei. În acest material fac o prezentare pas cu pas a unor platforme,sunt linkuri cu teste Kahoot!, Quizizz, StudyStack și altele.

Sunt linkuri către planuri de lecție,proiecte ale unităților de învățare, fișe de lucru create folosind informații căpătate de elevi în cadrul excursiilor și taberelor organizate,diferite proiecte organizate prin colaborare cu ajutorul platformelor.

Sunt și rapoarte de activitate prin care prezint modul meu de lucru în perioada de școală online.Cucuianu Marița, profesor de Matematică

Colegiul Național Neagoe Basarab, Oltenița, Călărași

Trimis la 27.12.2020 - 12:14


Materiale similare

Clasificarea fracțiilor

Matematică
MATEMATICĂ, V

Este un proiect de lecție pentru o lecție de predare a cunoștințelor creat pentru a fi folosit împreună cu aplicația quizziz și tabla interactivă.

Tangente duse dintr-un punct exterior la un cerc

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Lecția este abordată transdiciplinar astfel încât elevii să înțeleagă că matematica se află în tot ce ne înconjoară. Pornind de la imaginea unei biciclete rezolvăm aplicații în care intervine noțiunea de tangentă la cerc și aflăm avantajele utilizării unei biciclete folosind aplicațiile Google.