Fundația Orange

Operații cu numere raționale pozitive

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 17.09.2016

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru consolidarea noțiunilor de operații cu numere raționale pozitive.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de profesor Daniela Vasiliu, Fundația Noi Orizonturi, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

Prin aplicarea acestui plan de lecție, elevii își vor putea consolida noțiunile învățate și vor descoperi cu ajutorul jocului Math Fraction cum să rezolve exerciții cu numere raționale pozitive.


Alte informații

Clasa a VI-a - Consolidarea noțiunilor de operații cu numere raționale pozitive, utilizând jocul Math Fraction.


Digitaliada, profesor de Matematică

Romania, București

Trimis la 17.09.2016 - 15:39


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.