Fundația Orange

Orar Digital

Concurs

chips-wq

Trimis la 07.01.2022

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, ISTORIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ, CHIMIE, INFORMATICĂ ȘI TIC, EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, BIOLOGIE, LIMBI MODERNE, ALTĂ DISCIPLINĂ, EDUCAȚIE MUZICALĂ, EDUCAȚIE PLASTICĂ, RELIGIE, EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ, ȘTIINȚE ALE NATURII, DEZVOLTARE PERSONALĂ, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Produsul se aseamănă într-o oarecare măsură cu google classroom, elevii, odată ce și-au făcut cont, putând să se alăture unei clase din școala lor. Odată intrați într-o clasă, aceștia au acces la o pagină pentru vizualizarea celorlalți participanți din clasă, la orarul digital al clasei, la carnetul lor de note și la chat-ul clasei.

În orarul digital al unei clase, fiecare oră din anul școlar este prezentă (utilizatorul poate vedea diferite zile din an), iar ora poate avea atașată tema, lecția, testul sau teza, orele colorându-se diferit în funcție de ce este atașat acesteia: roz pentru tema, verde pentru lecție, portocaliu pentru test și roșu pentru teza. În acest mod, prezentat cu pagina de orar, elevul realizează imediat gradul de dificultate al zilelor sau a săptămânii ce urmează și are acces instant la toate informațiile necesare pentru pregătirea la o anumită ora.

Carnetul de note al unui elev reprezintă un loc unde se pot vizualiza / adăuga note pentru toate materiile practicate la o clasa (inclusiv purtarea) și fiind digitalizat, calcularea mediilor se face instant. Cum fiecare elev are un carnet de note, administratorul de clasa poate accesa toate carnetele, creându-se un catalog digital pentru clasa.

Ultima parte dintr-o clasă o reprezintă chat-ul unde se pot face anunțuri, se pot menționa ore, acestea apărând în chat și fiind accesibile (ca pe orar prin vizualizare de temă, lecție, test sau teză) și se poate socializa.

Conceptul de profesor nu există în produs, într-o clasa existând pur și simplu participanți. Fiecare acțiune ce influențează clasa, cum ar fi adăugarea unei teme, lecții, adăugarea unei note pentru un participant, vizualizarea notelor altor participanți se face pe un sistem de permisiuni.

Pe viitor, dacă produsul devine relevant, cu siguranță voi adăuga tipuri diferite de utilizatori (elevi și profesori) și un mediu de învățare pentru o anumită materie (cu lecțiile postate la acea materie), dar și multe altele.


Alte informații

Odată ce anul școlar s-a terminat, clasa devine arhivată, iar participanții clasei pot intra într-o altă clasa, dar pot vizualiza toate clasele arhivate în care se află și tot ce includ acestea (orarul, carnetul, chat-ul).

În momentul de față există o singură clasă în baza de date, de care mă folosesc eu și colegii, unde fiecare participant își poate adăuga singur note, dar doar câțiva pot modifica orarul (adăuga teme, lecții, etc)

Contul de mai jos are permisiuni totale (poate crea alte clase, adaugă / șterge / vizualiza notele oricărui utilizator, modifică orice orar, șterge participanți dintr-o clasă etc). Pentru a crea altă clasa este necesar să ieșiți din clasa în care contul se află (singură din baza de date) și să apăsați pe butonul Creează o clasă de pe meniul principal.

http://orar.germanywestcentral.cloudapp.azure.com/

Email: testaccount2@gmail.com
Parola: aA1234!


chips-wq

Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Gemenele, Brăila

Trimis la 07.01.2022 - 16:32


Materiale similare

Sistemul Osos

Biologie
BIOLOGIE, VII

Aplicatie web disponibila la http://sistemulosos.info destinata elevilor de clasa a VII-a pentru invatarea rapida si interactiva a oaselor din scheletul Uman. Aplicatia cuprinde 3 sectiuni. Prima sectiune e de identificare, a doua sectiune e de invatare si sectiunea 3 cuprinde jocuri

My English e-Book

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

„My English e-Book” este un concept site/canal Youtube inter-conectate, care prezintă lecții explicative pentru gramatica limbii engleze, atât video cât și scris. Aceste materiale sunt destinate începătorilor, sunt în limba română și sunt prezentate în varianta cea mai simplă.