Fundația Orange

Platforma e-learning HappyQuizz.ro

Concurs

malinamircu

Trimis la 23.02.2020

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, GEOGRAFIE, LIMBI MODERNE, I, II, III, IV ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Prototip platforma e-learning. Ideea a pornit de la faptul ca educatia nu tine pasul cu tehnologia, copii sunt atrasi de mediile digitale si pot invata in joaca foarte usor. Platforma este accesibila de pe calculator, tableta si telefon.


Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Ideea noastra ar fi ca toate scolile sa ajunga in timp la completarea materialelor clasice de curs cu materiale digitale. Platforma se poate dezvolta astfel incat fiecare copil sa avanseze in ritmul propriu folosing materialele puse la dispozitie.

http://happyquizz.ro/

Conceptul acestei platforme este ca materialele educative sa fie publice si accesibile gratuit pentru toata lumea. Si toata lumea sa poata contribui, astfel incat sa se creeze un cantitate mare de resurse.

Fiecare scoala/granitia afiliata sa poata:
- sa adauge materiale
- sa aleaga din materiale existente
- sa aiba o pagina proprie cu materialele selectate

Platforma cuprinde
Lectii – de verificat - http://happyquizz.ro/lectii.html
Teste - http://happyquizz.ro/teste.html
Puzzle: http://happyquizz.ro/puzzles.html


malinamircu

ONG Give IT Back, Romania, Pitesti, Argeș

Trimis la 23.02.2020 - 14:59


Materiale similare

Învață geografie!

Geografie
GEOGRAFIE, III, IV

Am realizat o aplicatie utlila pentru elevii din ciclul primar pentru a invata geografie. Scopul acestui site este de a introduce notiuni despre geografia Romaniei, utilizand doua harti, una hidrografica si una fizica.

Dicționar matematic ilustrat

Matematică
MATEMATICĂ, I, II, III, IV

Materialul este util elevilor din ciclul primar pentru însușirea diferiților termeni matematici cu care operează zilnic.