Fundația Orange

Pozițiile relative ale unei drepte față de un cerc

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 16.10.2016

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru a exersa pozițiile relative ale unei drepte față de un cerc.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de profesor Tatiana Predoană, Fundația Noi Orizonturi, în cadrul programului - pilot Digitaliada, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii vor exersa pozițiile relative ale unei drepte față de un cerc, aplicând teoria învățată. Utilizând aplicația GeoGebra Math Calculators, elevii vor observa că pot rezolva diferite probleme care implică pozițiile relative ale unei drepte față de un cerc.


Alte informații

Clasa a VI-a - Exersarea pozițiilor relative ale unei drepte față de cerc, utilizând aplicația GeoGebra.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 16.10.2016 - 23:45


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.